کد خبر: ۲۶۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020October 04
شاید باور نکنید اما جوش و آکنه صورت مستقیما با مصرف نوعی غذای پرطرفدار در ارتباط است.

شفاآنلاین>سلامت>جوش یا آکنه یک اختلال پوستی شایع در بین افراد به ویژه جوانان به شمار می‌رود و ممکن است هر فردی به آن مبتلا شود، اما برخی از مردم بیش از سایرین در معرض این اختلال قرار دارند و گا‌ها جوش‌های دردآوری روی پوستشان ظاهر می‌شود. کارشناسان سلامت می‌گویند افرادی که از ظهور جوش‌های متعدد روی پوست خود رنج می‌برند باید برخی توصیه‌ها را رعایت کنند.

چگونه از جوش زدن پوست جلوگیری کنیم؟

به گزارش شفاآنلاین:به گفته کارشناسان افرادی که از جوش پوست صورت رنج می‌برند باید ملحفه بالشت خود را تعویض کنند تا جوش نزنند، اما پیشگیری فقط به نظافت شخصی و یا نخوردن برخی خوراکی‌ها محدود نمی‌شود. 

جوش و آکنه

غذایی که باعث جوش زدن می شود

پیشگیری واقعی از آکنه یا جلوگیری از ظهور آن بر روی پوست نیازمند پرهیز از خوردن ماده‌ای مغذی و سرشار از کربوهیدرات و نشاسته به نام برنج سفید است، زیرا این ماده غذایی برای کسانی که از اختلال پوستی جوش رنج می‌رند به هیچ وجه مناسب نیست. از آنجایی که برنج سفید سرشار از نشاسته است، موجب افزایش قند خون شده و باعث تشدید التهابات و ظهور جوش بر روی پوست می‌شود. براین اساس فردی که از اختلال پوستی جوش رنج می‌برد باید به جای استفاده از برنج سفید از حبوباتی مانند برنج قهوه‌ای و دانه‌های کینوا و فارو استفاده کند که سرشار از الیاف هستند.

برچسب ها: جوش صورت ، آکنه ، برنج سفید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: