به گزارش شفاآنلاین: مردانی اظهار داشت: پایان کرونا به نوع رفتار مردم بستگی دارد، از همه افراد جامعه می خواهیم که به توصیه های بهداشتی توجه خاصی کنند بویژه در مکان های پر رفت و آمد و شلوغ از ماسک استفاده کرده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
این متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: قشر زحمتکش کادر درمانی نیازمند همراهی مردم در شکست کرونا هستند و اگر آنها توصیه های بهداشتی را همچنان رعایت کنند، پاییز و زمستان امسال که آنفلوآنزا نیز شیوع دارد، می توان مبتلایان به کرونا را کاهش داد.
مردانی درباره تغذیه مبتلایان به کرونا، گفت: مصرف مایعات حداقل هشت لیوان در روز برای رقیق کردن ترشحات درون مجاری هوایی، خوردن روزانه میوه و سبزی تازه یا سبزیجات آب پز برای تحریک اشتها و تامین ریز مغذی ها، استفاده از ویتامین A برای حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی، زرده تخم مرغ، میوه و سبزی های نارنجی، زرد و سبزی هایی با برگ تیره برای افرادی که به کرونا مبتلا هستند، ضروری است.
وی، استفاده از روغن گیاهی یا نباتی برای تامین انرژی روزانه و ویتامین های محلول در چربی در تهیه غذا، زیتون و کنجد، مصرف منابع غذایی مانند گوشت، تخم مرغ، حبوبات، غلات و انواع مغزها که شامل پروتئین، روی، آهن و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، منابع کربوهیدرات مانند برنج سیب زمینی، نان سبوس دار حداقل در یکی از وعده های روزانه و ویتامین C برای خاصیت آنتی اکسیدانی مانند آب نارنج و آب لیموترش را از دیگر نکات تغذیه ای مفید برای مبتلایان به کرونا عنوان کرد.
مردانی تصریح کرد: استفاده از عسل، سیر، پیاز، زنجبیل و زرچوبی برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه نیز مفید بوده و خوردن موز نیز باعث رفع حالت تهوع می شود.
این عضو ستاد ملی مقابله با کرونا از مردم خواست درفصل سرما غیر از موارد ضروری کمتر از منزل خارج شوند و خانه را امن ترین مکان برای رهایی از کرونا دانست.
بسیاری از کارشناسان سلامت و پزشکان نسبت شیوع توامان آنفلوآنزا در کنار کرونا در فصل پاییز هشدار داده اند.
سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (پنجشنبه) گفت: تاکنون ۴۱۳ هزار و ۱۴۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۷۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۳ هزار و ۸۰۸ نفر رسیده است.