کد خبر: ۲۶۴۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020September 09
عضو کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا کشوربیان کرد:
رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونایی در هر شرایط از جمله وضعیت سفید الزامی است و این دستورالعمل‌ها حتی با ورود واکسن و درمان قطعی بیماری هم تنها راه پیشگیری محسوب می‌شود
شفاآنلاین>اجتماعی>سلامت>دکتر مصطفی جوانیان گفت : انتظار می رود شهروندان رعایت مسایل بهداشتی مانند پوشیدن ماسک ، فاصله گذاری اجتماعی و شستن دست ها را در هر وضعیت کرونایی حتی وضعیت سفید جدی بگیرند چون همواره برای حل هر مشکلی حتی در زمینه های غیرپزشکی هم پیشگیری بهتر از راه حل های مداخله ای دیگر است.

به گزارش شفاآنلاین: جوانیان توضیح داد : فصل پاییز را پیش رو داریم که به طور معمول با موج شیوع آنفولانزا همراه خواهد بود. در کنار آن بازگشایی مدارس و دانشگاه ها صورت گرفته که تعامل اجتماعی را به عنوان یکی از بسترهای شیوع بیماری های واگیر بیشتر می کند و قطعا تعطیلی بخش های مختلف جامعه هم راه حل مناسبی برای پیشگیری از شدت یافتن مشکل نیست چون کل زندگی بشر را مختل کرده و در تنگنا قرار می دهد و در این شرایط همه باید با رعایت پروتکل های بهداشتی تلاش کنیم تا ضریب ابتلا به بیماری بویژه کرونا کاهش یابد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : واقعیت این است که ما در موقعیت خطر و ابتلا به بیماری های واگیر و همزمانی شیوع کرونا با آنفلوانزا قرار گرفته ایم . حداقل کاری که می توان در این موقعیت انجام داد پوشیدن ماسک برای حضور در بیرون از خانه بخصوص هنگام صحبت کردن است.

وی افزود : انتظار می رود شهروندان علاوه بر این که خودشان پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند ، در مکان های سر پوشیده مانند فروشگاه ها و داخل وسایل نقلیه عمومی از دیگران هم خواستار رعایت دستورالعمل ها شوند و به این موارد به عنوان مصداقی از امر به معروف نگاه کنند.

جوانیان با اعلام این که استان مازندران تاکنون ۲ پیک شیوع کرونا را پشت سر گذاشته و اکنون در مرحله کاهشی پیک دوم قرار دارد ، گفت : موج اول از اسفند شروع و در اردیبهشت ماه هم به پایان رسید ، اما بعد از آن از دوازدهم تیر ماه ما موج دوم بیماری را داشتیم که همچنان ادامه دارد و شهرستان بابل و استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارد.

وی افزود : برای جلوگیری از شروع موج سوم کرونا که با آنفلوانزا همزمان می شود ، همه ما باید ماسک زدن را احترام به طرف مقابل بدانیم و آگاه باشیم که با ماسک زدن هم از انتقال بیماری به دیگران و هم به خود جلوگیری می کنیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : سامانه ۱۹۰ ، آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات شهروندان در زمینه عدم رعایت اصول بهداشتی در مکان های عمومی شهرستان بابل است.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در مراکز درمانی این شهرستان بستری و در مقابل ۱۳ بیمار با حال عمومی مساعد مرخص شدند. هم اکنون تعداد کل بستری بیماران کووید-۱۹ بستری در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل به ۱۸۰ نفر رسیده است که دستکم ۲۰ نفر بیشتر از ۴۸ ساعت پیش است. همچنین ۴۹ تن از بیماران شهرستان هم در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم نشان می دهد که تا ظهر دیروز سه شنبه ۵۰۱ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاه بستری بودند.

زنگ خطر ورود بیماری کووید ۱۹ به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از  ۵۲۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان تحت پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.

ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: