به گزارش شفاآنلاین: بیشک حق ایمن بودن از خطرات و آسیبها، هنگام ارائه و دریافت خدمات یکی از بارزترین حقوق انسانها به شمار میرود. متأسفانه سالهای متمادی است که شاهد تصمیماتی مبنی بر نادیده گرفته شدن ایمنی و سلامت شغلی به عنوان یک امر مهم در عرصه ارتقای سلامت تمامی جوامع کار و کارگری، کارفرمایی و به طبع در هر صنعت و مرکز درمانی و…، هستیم.
این مهم آشکارا بر پویایی و تحرک بدنه نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه ایمنی و سلامت شغلی تأثیر گذاشته و میتواند پیامدهای مخربی بر کیفیت عملکردشان در سایر زمینهها نیز داشته باشد.
با وجود کمبودهای حوزه بهداشت حرفهای در مقایسه با اهداف و الزامات تعیین شده و نیازهای جامعه شاغلین کشور و ادغام رشتههای بهداشت محیط و بهداشت حرفهای در چندین و چندسال گذشته و البته بعضاً حاکمیت افراد غیر متخصص در این حیطه، زیرساختهای لازم جهت ارائه خدمات بهداشت حرفهای همیشه دستخوش کمبود و کندی بوده است.
لذا ما امضا کنندگان این نامه به عنوان جمع کثیری از کارشناسان، اساتید و متخصصان رشته مهندسی بهداشت حرفهای شاغل در بخشهای صنایع، خدمات، آموزش و بیمارستانهای نقاط مختلف کشور، از توجه و دستور مجدانه حضرتعالی در زمینه تفکیک بهداشت حرفهای از محیط، صمیمانه سپاسگزاریم و تقاضا داریم در اجرای نگاه عدالت محورانه خود مبادرت ورزیده و ضمن بازنگری اساسی در زمینه نقش محوری و کلیدی این رشته در صنایع، مراکز بهداشتی و درمانی و…، دستورات لازم را جهت تفکیک ادارات کل بهداشت حرفهای از محیط مبذول نمائید.
شفاآنلاین را در اینستاگرام هم دنبال کنید
مهر