کد خبر: ۲۶۰۶۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020July 02
بهتر است افراد جهت درمان چاقی و لاغر شدن به عنوان صبحانه یک وعده غذایی خود را به خوردن آلبالو اختصاص دهند
شفاآنلاین >سلامت >آلبالو سرشار از ویتامین‌های آ، ب و ث است و خواص بسیاری برای سلامت بدن و درمان انواع بیماری ها دارد. 
   
به گزارش شفاآنلاین: بهنام یوسفیان با بیان اینکه آلبالو میوه آخر فصل بهار و اول تابستان است، اظهار کرد: مزاج این میوه نسبت به زردآلو و انگور، سردتر و خشک تر است؛ این میوه برای تصفیه خون، درمان فشار خون و خارش پوستی مفید بوده و همچنین اشتها آور، دفع کننده حرارت بدن و عطش است.

این پژوهشگر طب سنتی افزود: معمولاً غذاها خلط تولید می کنند و این اخلاط بر مزاج تأثیر می گذارد و انسان را از مسیر سلامتی خارج می کند، اما میوه و سبزی خلط تولید نمی کند و مستقیم بر مزاج تاثیرگذار است: بنابراین مصرف میوه و سبزی انسان را در مسیر سلامتی پایدار قرار می دهد.


بهنام یوسفیان اظهار کرد: برای درمان بیماری روماتیسم آلبالو را فقط صبح ها و برای درمان غلظت خون باید این میوه شگفت انگیز را صبح ها و عصرها مصرف کنید. بهتر است افراد جهت درمان چاقی و لاغر شدن به عنوان صبحانه یک وعده غذایی خود را به خوردن آلبالو اختصاص دهند.

او با اشاره به اینکه مصرف شربت آلبالو همراه با عسل، شست وشو دهنده مجاری ادرار است، خاطرنشان کرد: از آلبالو برای درمان سنگ مثانه نیز بهره گرفته می شود، به این صورت که پودر دانه آن باید با کمی رازیانه به صورت مخلوط استفاده شود؛ مصرف رازیانه و دانه آلبالو به طور مساوی، جهت دفع سنگ کلیه هم مناسب است و بهتر است صبح ها بعد از صبحانه مصرف شود؛ البته دانه آلبالو سمی است و باید در استفاده از آن احتیاط شود.

یوسفیان با اشاره به اینکه مصرف یک فنجان آلبالو قبل از غذا، برای درمان بیماری قند مؤثر است، تصریح کرد: همچنین از آلبالو برای ماسک زیبایی، درمان سوء هاضمه و تصلب شرائین نیز استفاده می شود و اگر یک ساعت بعد از غذای اصلی خورده شود، صفرا بر، ضد کلسترول و درمان کننده نقرس است. در صورتی که افراد بعد از مصرف آلبالو، یک فنجان آب گرم و سپس بعد از چند دقیقه آلبالو میل نکنند، این میوه به درمان ورم کلیه کمک می کند.

این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه آلبالو سرشار از ویتامین آ، ب و ث است و موادی چون کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، پتاسیم، روی و فسفر دارد، اضافه کرد: صمغ آلبالو، نرم کننده سینه است و مکیدن آن رنگ صورت را باز کرده و قلب را جلا می دهد، اما آلبالو نباید فوراً بعد از غذا خورده شود.

او توضیح داد: آلبالو، خون را رقیق کرده و باعث شفافیت پوست می شود و در فرآوردهای غذایی کاربرد زیادی دارد. روغن هسته آلبالو دارای خاصیت لک بری، تقویت پوست و از بین بردن جای جوش است.برنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: