بیمه درمانی اوباما یک قانون شکست خورده است و از کنگره آمریکا خواست تا هردو حزب در زمینه یک قانون بیمه درمانی به مراتب بهتر با هماهنگی با شخص رئیس جمهوری اقدام کنند
شفاآنلاین>اجتماعی>دولت ترامپ درمیانه همهگیری کرونا و تنها پنج ماه مانده تا انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، از دادگاه فدرال خواسته است قانون بیمه درمانی موسوم به بیمه درمانی اوباما را بطور کامل ملغی کند.
به گزارش شفاآنلاین، وزارت دادگستری آمریکا از دادگاه عالی خواسته است قانون مراقبت مقرون به صرفه (ACA) که میلیون ها آمریکایی را درمیانه همه گیری ویروس کرونا تحت پوشش بیمه درمانی خود قرار داده، ملغی کند.
نوئل فرانسیسکو (Noel Francisco) دادستان کل آمریکا با این استدلال که بخش هایی از این قانون ملغی شده خواستار آن شده تا مابقی این قانون نیز بطورکامل باطل شود.
این سومین باری است که دادگاه عالی آمریکا خود را برای استماع چنین چالش بزرگ حقوقی آماده می کند.
حمایت کاخ سفید از ابطال قانون بیمه درمانی اوباما
«جود دییر» (Judd Deere) سخنگوی کاخ سفید نیز ششم تیرماه در این باره و در بیانیه ای اعلام کرد: بیمه درمانی اوباما یک قانون شکست خورده است و از کنگره آمریکا خواست تا هردو حزب در زمینه یک قانون بیمه درمانی به مراتب بهتر با هماهنگی با شخص رئیس جمهوری اقدام کنند.
انتقاد رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از کاخ سفید
نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز به انتقاد از این اقدام کاخ سفید پرداخت و در بیانیه ای دولت ترامپ و جمهوریخواهان را در اوج همه گیری ویروس کرونا به داشتن «شقاوت عمیق» متهم کرد.
در بیانیه رئیس مجلس نمایندگان آمریکا آمده است: رئیس جمهوری ترامپ و جمهوریخواهان در کارزار از هم گسستن قانون مراقبت مقرون به صرفه درمیانه شدت گرفتن همه گیری ویروس کرونا هستند، که اقدامی ظالمانه بر مردم است.
بایدن: دولت ترامپ میلیون ها آمریکایی را از بیمه درمانی محروم کرد
جو بایدن معاون سابق رئیس جمهوی آمریکا که در دوران وی قانون بیمه درمانی اوباما در سال ۲۰۱۰ میلادی به امضا رسید نیز در واکنش به این اقدم کاخ سفید گفت: امروز دولت آمریکا دادخواستی را به دادگاه عالی ارائه داد که خواستار برداشته شدن پوشش بیمه درمانی از ۲۳ میلیون آمریکایی شد.
قانون مراقبت مقرون به صرفه یا بیمه درمانی اوباما از قوانین فدرال ایالات متحده است که در خصوص نظام بهداشتی آمریکا از زمان تصویب مدیکر و مدیکید در ۱۹۶۵، از مهم ترین قوانین در زمینه نظام پزشکی دراین کشور به شمار می رود.
هدف از این طرح، افزودن بر کیفیت و مقرون به صرفگی بیمه سلامت، کاستن از نرخ بیمه نبودن از طریق توسعهٔ پوشش بیمه و کاستن از هزینههای مراقبت سلامت است.
دونالد ترامپ که از بدو ورود به کاخ سفید از تمامی توافق های و پیمان هایی که به امضای باراک اوباما رسیده بود، از آنها خارج شد، ضمن تلاش برای حذف این بیمه، هرگز طرح جایگزینی برای آن ارائه نداده است. سی ان ان