کد خبر: ۲۵۹۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020June 19
حسینی با استقبال از توسعه روابط اقتصادی دوجانبه با کشور همسایه پاکستان، بر ضرورت استمرار تماس ها میان دو کشور از طریق روش های جایگزین جهت شناسایی و حل مشکلات در شرایط کرونا تاکید کرد
شفاآنلاین>اجتماعی>سلامت>سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و دستیار ویژه نخست وزیر این کشور در امور بازرگانی روز پنجشنبه با استقبال از سرگیری فعالیت های تجاری و اقتصادی در گذرگاه مشترک مرزی دو کشور، بر لزوم توسعه مناسبات همه جانبه و استمرار رایزنی ها برای رفع موانع در مسیر همکاری های دوجانبه تاکید کردند.

به گزارش شفاآنلاین،سید محمد علی حسینی سفیر ایران در شهر اسلام‌آباد با عبدالرزاق داود دیدار و طرفین پیشرفت های اخیر در بحث توسعه مبادلات مرزی همزمان با تصمیم دولت پاکستان برای بازگشایی مجدد مرز تفتان (گذرگاه میرجاوه) را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

حسینی با استقبال از توسعه روابط اقتصادی دوجانبه با کشور همسایه پاکستان، بر ضرورت استمرار تماس ها میان دو کشور از طریق روش های جایگزین جهت شناسایی و حل مشکلات در شرایط کرونا تاکید کرد.

وی اجرای شیوه تهاتر به عنوان یکی از شیوه های تجاری را برای توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان حائز اهمیت برشمرد و گفت: توسعه مناسبات چند وجهی ترانزیتی شامل حمل و نقل ریلی، جاده ای و دریایی بین دو کشور اجتناب ناپذیر است.

سفیر کشورمان همچنین از تصمیم طرف پاکستانی مبنی بر بازگشایی مرز برای هفت روز هفته و برداشتن شدن محدودیت های گذشته  قدردانی و از آمادگی ایران برای ارائه تسهیلات کنسولی برای تجار و رانندگان پاکستانی مطابق پروتکل های بهداشتی خبر داد.

دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی و سرمایه گذاری نیز در این دیدار از ارائه خدمات کنسولی و همچنین تایید اسناد تجاری صادرکنندگان انبه به ایران تقدیر به عمل آورد.

«عبدالرزاق داود» با اشاره به اعلام رسمی گشایش گذرگاه مرزی میرجاوه-تفتان به صورت تمام وقت در تمام طول هفت روز هفته، بر ضرورت توسعه مناسبات تجاری دوجانبه با توجه به اصل همسایگی میان دو کشور دوست تاکید کرد.

وی با طرح درخواست از جمهوری اسلامی ایران برای ارائه تسهیلات لازم به تجار پاکستانی، افزود: استمرار تماس ها و رایزنی ها جهت رفع موانع موجود بر سر راه همکاری های تجاری بین دو کشور امری اجتناب ناپذیر است.

وزارت بازرگانی و سرمایه گذاری پاکستان نیز در بیانیه ای به دیدار امروز سفیر سفیر جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و ادامه داد : توافق شد که با مشارکت وزارت کشاورزی ایران و اداره حفاظت از گیاهان پاکستان، شش شرکت دیگر پاکستانی برای صادرات انبه به ایران به رسمیت شناخته شوند.

در این نشست پیرامون امکان بهره گیری از کامیون های باری ایران جهت بارگیری و انتقال محموله های انبه پاکستان مطابق پروتکل های بهداشتی به داخل ایران گفت و گو شد.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: