کد خبر: ۲۵۹۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020June 17
فلوید ۴۶ ساله در شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا در حالی به قتل رسید که قاتل وی زانوی خود را بر گردن او نهاد و چنان فشرد که راه نفس کشیدن را برایش تنگ کرد
شفاآنلاین>اجتماعی>قتل جورج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی به‌دست پلیس سفیدپوست آمریکا، احساسات مشابهی را در سوئیس به‌دلیل مرگ یک شهروند نیجریه‌ای در شرایطی مشابه، برانگیخته است.

به گزارش شفاآنلاین، مایک بن پیتر جوان ۳۷ ساله نیجریه‌ای دو سال پیش در شهر لوزان سوئیس درگذشت، اما مرگ وی در آن زمان توجهات کمی را به خود جلب کرد و اعتراض های اندکی را علیه خشونت پلیس رقم زد.

این در حالی است که تصاویری از لحظه های آخر زندگی فلوید در سراسر جهان انتشار یافت و اعتراض های گسترده جهانی را به همراه داشت.

فلوید ۴۶ ساله در شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا در حالی به قتل رسید که قاتل وی زانوی خود را بر گردن او نهاد و چنان فشرد که راه نفس کشیدن را برایش تنگ کرد.

در همین حال، فریاد اعتراض های جهانی به قتل فلوید، سوئیس را بر آن داشته است تا پرونده بن پیتر را دوباره بررسی کند. بن پیتر پس از خودداری از تجسس از سوی پلیس، در جریان رویارویی خشونت بار با پلیس جان باخت.

به گفته «سیمون انتا» وکیل خانوادگی بن پیتر، ۶ افسر پلیس وی را از ناحیه شکم روی زمین انداختند و چند دقیقه او را در حالت خفگی نگه داشتند. بن پیتر چند ساعت بعد، پس از ابتلا به حمله قلبی در بیمارستان درگذشت.

وکیل خانوادگی بن پیتر، این مورد را شبیه به مورد فلوید خواند اما درعین حال وضعیت وی را به دلیل خشونت بار بودن، جدی تر دانست.

وی در عین حال تاکید کرد که در ارتباط با مورد فلوید، واقعیات فیلمبرداری شد و ما می توانیم دقیقا ببینیم که چطور زانو روی گردن وی گذاشته شد.

با گذشت دو سال از مرگ بن پیتر، پرونده مرگ وی همچنان باز است و تحقیقات روی آن انجام می شود.

در همین حال، کارشناسان پزشکی سوئیس ساعاتی پس از قتل فلوید، درمورد یافته هایشان در ارتباط با مورد بن پیتر مورد پرسش و پاسخ قرار گرفتند. احتمال دارد که این افراد تا قبل از یک جلسه محاکمه احتمالی در پایان سال جاری یا سال ۲۰۲۱میلادی، مورد بازجویی های بیشتر قرار گیرند.

روزنامه های مطرح سوئیس نوشتند که سوئیس نیز جورج فلوید دارد و معترضان در تجمعات ضد نژادپرستی در چند شهر سوئیس، نام این دو را بر زبان آوردند.

«اودیل پلت» وکیل مدافع یکی از افسران پلیس پرونده بن پیتر گفت که نتایج کالبدشکافی، مرگ وی بر اثر خفگی را رد کرده است. کارشناسان پزشکی سوئیس نیز عوامل مختلفی از جمله استرس، چاقی و مشکلات قلبی را دلیل مرگ وی اعلام کردند.

اما در اعتراض های اخیر در سوئیس علیه نژادپرستی و خشونت پلیس، نام بن پیتر تنها نامی نبود که در کنار نام فلوید به زبان ها آمد. معترضان و رسانه های سوئیسی از «هرو مندوندو» و «لامین فتی» دو فرد دیگری که به دلیل رفتار خشونت بار پلیس در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۶ جان باختند، یاد کردند.

با این همه، بسیاری از ناظران از جمله سازمان عفو بین الملل مدعی اند که نژادپرستی سیستماتیک در نیروهای پلیس سوئیس جایگاهی ندارد.خبرگزاری فرانسه 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: