شفاآنلاین>سلامت>محمد میرزابیگی درباره وضعیت پرستاران با قرارداد ۸۹ روزه بیان کرد: برخی دانشگاههای علوم پزشکی برخورد و رفتار نامناسبی با پرستاران با قرارداد ۸۹ روزه که برای بحران کرونا مشغول به کار شده بودند، انجام دادند. در نامه اسفند ماه ۹۸ وزیر بهداشت به رییس جمهوری، اجازه گرفته شد که برای مقابله با کرونا، پرستار استخدام شود. در این نامه قید شده بود که پرستاران به صورت ۸۹ روزه استخدام نشوند.
به گزارش شفاآنلاین:میرزا بیگی ادامه داد: قاعده کار این بود که این پرستاران حداقل به مدت یک سال مشغول به کار باشند و در مجوزهای استخدامی آینده هم در اولویت قرار بگیرند.
رییس سازمان نظام پرستاری گفت: متاسفانه در دانشگاههای علوم پزشکی گیلان و مازندران، برخورد مناسبی با این پرستاران انجام نشده و پس از پایان ۸۹ روز، پایان کار این پرستاران اعلام شده است.
میرزابیگی اظهار کرد: این پرستاران در بحران کرونا حاضر به کار شدند و این در شرایطی است که هنوز بحران کرونا تمام نشده و حتی ممکن است در پاییز هم ادامه داشته باشد. ولی این رفتار با پرستارانی که قرارداد ۸۹ روزه داشتند مناسب نیست.
وی بیان کرد: حدود ۴۰ هزار تخت بیمارستانی در سالهای اخیر به کشور اضافه شده، اما استخدام دولتی پرستار انجام نشده است. در این سالها حداقل بین ۶ تا ۷ هزار پرستار بازنشسته شدهاند و حتی این نیروهای بازنشسته هم جایگزین نشدهاند. همین ۴۰ هزار تخت بیمارستانی به ۱۰ هزار پرستار نیاز دارد و وقتی نیروی جدید استخدام نشود، بار آن به دوش پرستاران فعلی میافتد و در نتیجه پرستاران دچار فرسودگی و خستگی میشوند و آسیب آن برای مردم خواهد بود.
میرزابیگی ۲۵ اردیبهشت ۹۹ نیز در گفتوگوی زنده اینستاگرامی با پرستاران که به مناسبت روز جهانی پرستار برگزار شد، در همین رابطه گفته بود: بحران کرونا تمام نشده و باز هم بحرانهای تازهای ممکن است در راه باشد. کاری نکنیم که در آینده پرستاران با بدقولی مسئولان به درخواست کمک پاسخ ندهند.
ایرنا