کد خبر: ۲۵۹۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020June 15
بر خلاف برخی از پیش بینی‌ها اینگونه نبود که مردم برای فروش سهامشان هجوم بیاورند و به نظر می‌رسد که سهام داران به خوبی از ارزش دارایی خود باخبرند
شفاآنلاین>اجتماعی>سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، این سهام را دارایی سرمایه‌ای خواند و گفت: کسانی که ۱۰ خرداد اقدام به فروش کردند حدود ۱۶ درصد متضرر شدند.

به گزارش شفاآنلاین،حسین فهیمی در برنامه تیتر امشب یکشنبه شب اعلام کرد: برای کسانی که قصد داشته باشند سهام خود را تا ۳۰ درصد بفروشند ما آمادگی همکاری لازم را داریم.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، تعداد کسانی که برای فروش سهام خود به بانک‌ها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کرده اند را کمتر از یک میلیون نفر خواند و گفت: بر خلاف برخی از پیش بینی‌ها اینگونه نبود که مردم برای فروش سهامشان هجوم بیاورند و به نظر می‌رسد که سهام داران به خوبی از ارزش دارایی خود باخبرند.

فهیمی گفت: بر اساس آمار حدود ۶۰۰ هزار نفر برای فروش ۳۰ درصد از سهام خود به بانک‌ها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کردند که در مجموعه رقمی حدود ۹۰۰ میلیارد تومان سهم فروخته شد.

او اضافه کرد: از این ۹۰۰ میلیارد تومان، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هنوز به حساب کارگزاری‌ها واریز نشده است، ضمن اینکه کارگزاری‌ها نیز باید این رقم را به بانک واریز کنند تا به حساب سهامدار منتقل شود.

به گفته فهیمی تاکنون بیش از ۵۲۰ میلیارد تومان به حساب مشمولین واریز و تسویه شده است و ۲۰۰ میلیارد تومان باقیمانده نیز تا روز‌های آینده واریز می‌شود.

فهیمی درباره سایر علل واریز نشدن بهای سهام فروخته شده به حساب ارائه دهندگان سهام، گفت: برخی از سفارش‌های فروش هنوز فروخته نشده است.

او توضیح داد که کارگزاری‌ها بر مبنای محاسبات و در نظر گرفتن منافع سهامداران اقدام به فروش می‌کنند و به همین علت هنوز برخی از سهام فروخته نشده است.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت اضافه کرد: اگر بیش از ۱۰ روز از ثبت سفارش فروش گذشته، احتمالا اشکالی در شماره شبای سهامدار وجود دارد و توصیه می‌شود که سهامدار به شعبه محل ثبت، مراجعه کند تا اشکال یا ابهام موجود رفع شود.

فهیمی در پاسخ به این موضوع که برخی از سهامداران از واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان در ازای فروش سهامشان خبر می‌دهند، گفت: علت واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان به حساب فروشندگان ۳۰ درصد سهام این است که از ابتدا میزان دارایی (سهام) آن‌ها پائین بوده است.

او افزود: برخی از سهامداران پس از فوت مشمول سهام اصلی، دارای سهام شده اند که در اینصورت سهام اولیه بین چند نفر تقسیم شده و ارزش هر سهم نیز کاهش یافته است و به همین علت مبلغ واریز شده به حساب آن‌ها نیز به همان نسبت خواهد بود.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت:فروش سهام در بازار بصورت قطعه قطعه صورت می‌گیرد و درمواردی، کارگزار بخشی از سهام را فروخته و هنوز قطعات دیگر سهام به فروش نرفته است. به همین علت مبلغ به دست آمده پس از فروش کامل ۳۰ درصد سهام، به سهامدار پرداخت خواهد شد.

فهیمی بار دیگر با اشاره به ارزش سرمایه‌ای سهام عدالت، به دارندگان سهام توصیه کرد که در فروش دارایی خود عجله نکنند و افزود: سهام عدالت، دارایی سرمایه‌ای است و برای استفاده بلندمدت ارائه شده است.

او اضافه کرد: زمانی که ثبت سفارش فروش ۳۰ درصد سهام آغاز شد، عده‌ای از سهامداران در همان روز نخست برای فروش مراجعه کردند و عده‌ای هم در روز ۱۰ خرداد اقدام کردند که این عده، با فروش این میزان از سهامشان حدود ۱۶ درصد ضرر کردند.

فهیمی مدیریت سهام و فروش آن را حق سهامداران دانست، اما عجله نکردن در فروش را دور اندیشی و راهی برای سود بیشتر خواند. پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: