شفا آنلاين-رضا رواسیان افزود: افزایش قیمت مواد اولیه طبخ کله پاچه، تورم و افزایش قیمت برق و گاز در مجموع باعث افزایش قیمت کله پاچه شده است . وی ، بحث افزایش مالیات و افزایش نرخ دستمزد را از دیگر عوامل این موضوع دانست.
به گزارش
شفا آنلاين،رییس اتحادیه طباخان ادامه داد: هر پرس سیراب در حال حاضر 4 هزار تومان
بدون سرویس (نان و نارنج) و 5هزار تومان با سرویس است و یک سیراب به همراه
شیردان 10هزار تومان است
رواسیان در ادامه افزود:در ماه رمضان سال
گذشته هر پرس کله پاچه 29 هزار تومان بود. وی در بخشی از سخنان خود با بیان
اینکه تمام طباخیها کاملا بهداشتی هستند و اگر بهداشت را رعایت نکنند
سریعا جواز کسب آنها لغو میشود بیان کرد: پزشکان اداره بهداشت نیز به طور
مدام بر طباخیها نظارت کرده واز کله پاچه پخته شده و خام طباخیها
نمونهگیری به عمل میآورند.
ایسنا