کد خبر: ۲۵۶۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020April 26
شفاآنلاین:انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است
به گزارش شفاآنلاین، در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.ایسنا 

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: