کد خبر: ۲۵۵۸۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020April 21
مقامات این بیمارستان با من بد رفتاری کرده و به من توهین کردند. آن‌ها من را مجبور به تمیز کردن بیمارستان کرده و با کفش مورد ضرب و شتم قرار دادند که موجب شد فرزند متولد نشده خود را در این جریان از دست دادم
شفاآنلاین>اجتماعی>سلامت>یک زن باردار مسلمان که برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان ام‌جی‌ام در شهر جمشیدپور ایالت جارکند هند مراجعه کرده بود، به علت عدم پذیرش از سوی مسوولان بیمارستان به اتهام انتشار ویروس کرونا نوزاد خود را از دست داد

به گزارش شفاآنلاین،رسانه‌های هند، به دنبال امتناع این بیمارستان از پذیرش و بدرفتاری با رضوانا خاتون، نوزاد این زن مسلمان ۳۰ ساله سقط شد. 

رضوانا خاتون در نامه‌ای به همانت سورن سروزیر ایالت جارکند نوشت: مقامات این بیمارستان با من بد رفتاری کرده و به من توهین کردند. آن‌ها من را مجبور به تمیز کردن بیمارستان کرده و با کفش مورد ضرب و شتم قرار دادند که موجب شد فرزند متولد نشده خود را در این جریان از دست دادم. 

این زن مسلمان در مصاحبه با رسانه‌های هند گفت: می‌خواهم اطمینان یابم که تجربه من برای فرد دیگری تکرار نشود. 

به دنبال شکایت این زن مسلمان، راوی شانکار شوکلا معاون فرماندار بخش سنگ بام شرقی دستور تحقیق در خصوص شکایت این زن را صادر کرد. 

سوکلا گفت: یک کمیته متشکل از مقامات پلیس، مقامات دولتی و مسوولان بیمارستان "‌ام جی‌ام" تشکیل شده است و من از آن‌ها خواسته‌ام تا ۴۸ ساعت آینده گزارش کاملی ارائه دهند. اقدامات آینده بر اساس این گزارش انجام خواهد شد. 

محمد شمیم همسر رضوانا خاتون گفت: یک تیم پلیس به خانه ما آمده و اظهارات ما را به ثبت رسانده‌اند. 

پیش از این گزارش‌هایی منتشر شده بود که از تبعیض بیمارستان‌ها در ایالت گجرات میان بیماران کرونایی هندو و مسلمان تبعیض و تفکیک آن‌ها از یکدیگر حکایت داشتند. 

مقامات دولت هند و ایالت گجرات در جنوب این کشور به سرعت این اتهامات را رد کردند. 

اما در اوتار پرادش یک بیمارستان اعلام کرده است که تنها در صورتی که مسلمانان به ویروس کرونا مبتلا نباشند، حاضر به پذیرش و درمان آن‌ها خواهد شد. 

بیانیه این بیمارستان انتقادات زیادی به دنبال داشته و باعث شکایت پلیس از این بیمارستان شده است. 

برگزاری یک کنفرانس اسلامی در ماه گذشته در میان افزایش آمار کرونا در هند، به یک حمله همه جانبه از سوی هندوهای افراطی به مسلمانان هند تبدیل شده است.

 رسانه‌های هند با تبلیغ احساسات ضد اسلامی در این کشور به تنش‌های اجتماعی در هند دامن زده‌اند. در رسانه‌های اجتماعی هند پیام‌های مختلفی منتشر شده‌ است که مسلمانان را عامل انتشار ویروس کرونا در هند معرفی می‌کنند. ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: