کد خبر: ۲۵۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020April 11
تقویت سیستم ایمنی بدن کلید طلایی مبارزه با کروناست؛ ویتامین‌هایی که عملکرد ایمنی بدن را بالا می‌برند در منابع غذایی نهفته است که شاید آنان را نشناسید.

شفاآنلاین>سلامت> تقویت سیستم ایمنی بدن کلید مبارزه با ویروس کرونا و پیشگیری از ابتلا به این بیماری است؛ این مسئله برای سالمندان اهمیتی مضاعف دارد چرا که این گروه سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند و خطر مبتلاشدن آنان بالاتر است. 

به گزارش شفاآنلاین:به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، 2 راه اصلی برای تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارد؛ "تغذیه مناسب" و "خواب کافی". برهمین اساس استفاده از منابع غذایی مفید که دارای انواع مختلف ویتامین‌ها است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود توصیه می‌شود. 

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مطلبی با عنوان «بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه سالمندان و مراقبین سلامت» توضیحاتی در مورد 7 ویتامین طلایی که سیستم ایمنی را تقویت می‌کند داده است؛ در مقدمه این بخش آمده است: خط اول پیشگیری از ویروس کرونا، رعایت بهداشت فردی و به ویژه بهداشت دست‌هاست.کافی است با افزایش مقاومت بدن، آمادگی سیستم ایمنی خود را بالا ببرید. 

ویتامین‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

به صورت کلی 7 ویتامین منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود که عبارتند از: A, k, C, B6, E, D3 و B9.

منابع غذایی ویتامین K

این ویتامین در منابعی نظیر جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار کلم، توت فرنگی، جگر مرغ و گل کلم یافت می‌شود. 

منابع غذایی ویتامین C

فلفل قرمز، فلفل سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت‌فرنگی، پاپایا، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ‌فروت، گل‌کلم، انبه و کلم بروکلی منابع غنی ویتامین C‌ هستند. 

منابع غذایی ویتامین B6

سینه بوقلمون، گوشت گوساله، ماهی تُن، سینه مرغ، دانه‌های آفتابگردان، دانه‌های کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی

منابع غذایی ویتامین D3

این ویتامین در منابعی نظیر ماهی هالیبوت، ماهی کپور، ماهی سالمون، انواع قزل‌آلا، ساردین، روغن کبد ماهی تُن، تخم مرغ و شیر وجود دارد. 

منابع غذایی ویتامین A

سیب‌زمینی شیرین، کلم برگ، هویج، اسفناج، جگر گاو، کاهو، تخم‌مرغ، کره، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز شیرین و ماهی تُن منابع سرشار ویتامین A هستند. 

منابع غذایی ویتامین B9

اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال

منابع غذایی ویتامین E

فندق، بادام، دانه‌های آفتابگردان، انبه، آوکادو، بروکلی، اسفناج، کدو گردویی، فلفل دلمه‌ای، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه‌فرنگی و کیوی دارای ویتامین E هستند. 

 این ویژه‌نامه چند توصیه تغذیه‌ای عمومی برای بالابردن مقاومت بدن نیز کرده و مصرف این مواد غذایی را مهم برشمرده است: 

1- آب پرتقال، گریپ‌فروت و لیمو

2- آب هویج

3- آب کلم

4- آب گوجه فرنگی

5- آب توت‌فرنگی و کیوی

6- آب کدو تنبل

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: