ما باید تغییر را از خودمان شروع کنیم، همه منتظر هستند مدیران کشور تغییری در کشور ایجاد کنند ولی آیه قرآن میگوید که اگر خودت را اصلاح نکنی جامعه اصلاح نخواهد شد از این رو ما نباید بنشینیم تا دیگران جامعهمان را اصلاح کنند
شفاآنلاین>سلامت>یک استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله با بیان اینکه زندگی انسانها دچار تغییراتی شده است، گفت: ما ایرانیها سبک زندگی سالم را داشتیم ولی اکنون در حال از دست دادن آن هستیم، از این رو ما باید تغییر را از خودمان شروع کنیم.
به گزارش شفاآنلاین ، پروفسور علی کرمی با اشاره به اینکه مقایسه زندگی انسانها با ۵۰ یا ۱۰۰ سال قبل آن نشان میدهد زندگی مردم در دنیا دچار تحول شده است، گفت: نمودهای تحولات صنعتی وارد زندگی میشود و بر سبک زندگی ما تاثیر میگذارد.
طبیعی است که پیشرفت کنیم و از این پیشرفتهای علمی و صنعتی بهرهبرداری کنیم اما چیزی که دنیا اکنون شاهد آن است این است که انتظاری که از توسعه علمی و پیشرفت داشتیم این بود که سلامت و آرامش در جامعه توسعه پیدا کند.
موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم، افزود: همه اهداف زندگی ما این است که زندگی آرام، سالم و همچنین سعادتمند داشته باشیم. اما، آیا بشر به این هدف دسترسی پیدا کرده است؟ در حال حاضر آسایش ما خیلی افزایش پیدا کرده ولی آیا آرامشمان هم افزایش پیدا کرده است، درست است که بیماریهای عفونی کاهش یافته ولی آیا بیماریهای دیگری به بیماریهای ما اضافه نشده است؟ اکنون قاتل شماره یک بشر سکتههای قلبی و بیماریهای قلبی و عروقی است و چاقی اکنون معضل بسیاری از کشورهای پیشرفته شده است.
او با تاکید بر اینکه تغذیه دچار تغییر شده و رفتارهایمان عوض شده است، ادامه داد: همه چیز ماشینی و الکترونیکی شده، رفت و آمدها کم شده و عجیب است که میبینیم بانکها تبلیغ میکنند لازم نیست از خانه به بانک بروید؛ من معتقدم همان صد متر راه رفتن هم میتواند در زندگی انسانها تاثیر داشته باشد.
این استاد دانشگاه متذکر شد: البته تنها در مورد این دوران که بحران کرونا پیش آمده و استثنایی است صحبت نمیکنیم. من مطمئن هستم که این بحران تا دو یا سه ماه آینده از ایران خواهد رفت.
کرمی ضمن بیان اینکه زندگی مسیر خودش را ادامه میدهد و هیچگاه متوقف نمیشود، تصریح کرد: ما ایرانیها افراد تنبلی نیستیم، فرهنگمان مملو از تلاش، پیشرفت، خلاقیت و نوآوری است. اپیدمی کرونا زندگی ما را متوقف نمیکند. اگر با خانواده در خانه هم بمانیم برنامهریزی میکنیم. بسیاری از اعضای بنیاد ما در خارج کشور هستند چون در کشورهای غربی سبک زندگی به طور کامل مختل شده است.
واژه سبک زندگی را اگر در اینترنت جستوجو کنیم میلیاردها گزینه میآید چون همه به دنبال یک سبک زندگی سالم میگردند و عجیب است که ما این سبک زندگی را داشتیم اما داریم از دستش میدهیم.
این متخصص بایوتکنولوژی پزشکی، ادامه داد: ما باید تغییر را از خودمان شروع کنیم، همه منتظر هستند مدیران کشور تغییری در کشور ایجاد کنند ولی آیه قرآن میگوید که اگر خودت را اصلاح نکنی جامعه اصلاح نخواهد شد از این رو ما نباید بنشینیم تا دیگران جامعهمان را اصلاح کنند.
وی که در برنامهای رادیویی صحبت میکرد، همچنین در خاتمه با تاکید بر لزوم آموزش سبک زندگی سالم به فرزندانمان، اظهار کرد: اجازه ندهیم نسل آینده به یک نسل کاملا غربزده و غرق در فضای مجازی تبدیل شود. فضای مجازی را در خانه کنترل کنیم چون واقعا دارد زندگی ما را آشفته میکند.ایسنا