کد خبر: ۲۵۰۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020January 24
کمبود برخی مواد غذایی به‌خصوص ویتامین دی، در معرض مواد شیمیایی مصنوعی قرار گرفتن، عدم تعادل در باکتری‌های مفید روده و ... عوامل خطر کلیدی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن است
شفا آنلاین>سلامت>سیستم ایمنی از بدن در برابر مهاجمان خارجی مانند باکتری‌ها و عفونت‌ها محافظت می‌کند. با این حال، برخی از افراد سیستم ایمنی ضعیفی دارند که ممکن است آنها را مستعد عفونت‌های مکرر کند.

به گزارش شفا آنلاین، کمبود برخی مواد غذایی به‌خصوص ویتامین دی، در معرض مواد شیمیایی مصنوعی قرار گرفتن، عدم تعادل در باکتری‌های مفید روده و ... عوامل خطر کلیدی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن است. با این حال برخی عادات غذایی غلط نیز ممکن است سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و فرد را در معرض عفونت های مکرر قرار دهد:

غلات پردازش شده:
انتخاب غلات سبوس‌دار بهتر از دانه‌های پردازش شده است چون این دانه‌ها اثر سوء بر قند خون دارند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند.

ماست‌های طعم‌دار:
ماست‌های حاوی شکر اضافه و غیر پروبیوتیک منجر به ایجاد مشکلات گوارشی می‌شوند. قند موجود در این ماست‌ها مهار عملکرد سیستم ایمنی را به همراه دارد و مواد تشکیل دهنده مصنوعی آنها خالی از ریزمغذی‌ها است.

الکل:
جای تعجب نیست که مصرف الکل برای سیستم ایمنی بدن خطرناک است. الکل حاوی قند بالایی است و مصرف آن یکپارچگی مخاط روده را تغییر می‌دهد. ضمن این که میکروارگانیسم‌های روده را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نوشابه‌های کافئین‌دار:
مقدار کافی از خواب برای حفظ سیستم ایمنی سالم ضروری است و مصرف بیش از حد نوشابه‌های کافئین‌دار به ویژه قهوه و نوشابه‌های گازدار درست اثر برعکس برای سیستم ایمنی بدن دارد. سطوح اسیدیته در قهوه ممکن است منجر به افزایش التهاب در بدن شود.

سوپ‌های کنسرو:
سوپ غذایی است که به راحتی می‌تواند فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم کند با این حال مصرف کنسرو شده این غذا اگرچه راحت است اما بهترین گزینه نیست. بسیاری از این سوپ‌ها حاوی مواد تشکیل دهنده مصنوعی و سطوح بالای سدیم هستند.

غذاهای شور:
در حالی که غذاهای شور مانند کلم ترش عطر و طعم زیاد و کالری کمی دارند، اما سدیم بالای موجود در آنها می تواند منجر به کم شدن آب بدن و احتباس مایعات شود. حتی در شرایطی مانند بیماری های کلیوی مصرف این غذاها اصلا مناسب نیست.

میوه‌های خشک:
اگرچه میوه‌ها یک میان وعده بسیار ضروری هستند اما نوع خشک شده آنها و حتی میوه‌های کنسرو شده حاوی قند اضافی هستند که سالم بودن آنها را زیر سوال می‌برد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: