کد خبر: ۲۴۸۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019December 21
در سال ۲۰۰۳ در اروپا حدود ۷۰ هزار نفر براثر تغییرات اقلیمی جان خود را از دست دادند که این موضوع نشان دهنده اهمیت توجه به آن است
شفا آنلاین>سلامت>مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در امور اجرایی و برنامه‌ریزی گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر تغییرات اقلیمی در دنیا  ادامه یابد، بین سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰ سالیانه ۲۵۰ هزار نفر براثر تاثیرات آن فوت خواهند کرد.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر سید علی جواد موسوی روز شنبه در نشست علمی " گزارش اثرات تغییر اقلیم بر روی سلامت" در دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: در سال ۲۰۰۳ در اروپا حدود ۷۰ هزار نفر براثر تغییرات اقلیمی جان خود را از دست دادند که این موضوع نشان دهنده اهمیت توجه به آن است.

وی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی یکی از دغدغه های جامعه بشری است، گفت: تغییرات اقلیمی در ۵۰ سال اخیر بسیار بارز و شگرف بوده به این معنی که اثرات تغییر اقلیم را در ۵۰ سال اخیر بیشتر مشاهده می کنیم.

جوادموسوی افزود: در ۱۳۰ سال پیش حدود ۸۵ صدم سانتیگراد هوا گرم شده است و به نظر می رسد این روند در ۵۰ سال اخیر شدت بیشتری پیدا کرده است، این تغییرات ساخته بشر است که به دلیل استفاده بیش از حد از سوخت های فسیلی،  ایجاد شده و اثرات شگرفی در زندگی بشر داشته است.

وی با اشاره به اینکه این موضوع سبب تغییرات در زمینه های انواع بیماری ها خواهد شد، گفت: بیماری هایی که بشر بر آن چیره شده بود مانند مالاریا و عفونت دستگاه گوارش  مجددا عود می کنند و بیشتر مرگ و میرها در این زمینه خواهد بود، این تغییرات اقلیمی در سالمندان و کودکان اثرات بسیار مخرب خواهد داشت.

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه باید نقش‌هایی برای مردم و دست اندرکاران در این زمینه متصور بود، افزود: مردم با آگاهی بیشتر باید مسوولیت پذیرتر شوند که در این زمینه ما خیلی فعالیت نکردیم.

وی گفت: مردم با کاهش سوخت های فسیلی و با کم کردن استفاده از وسایل نقلیه شخصی به عنوان مسوولیت اجتماعی در کاهش دمای هوا نقش ایفا می کنند و همچنین با این روند در حفظ محیط زیست نیز تاثیر گذار خواهند بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: