پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان از طریق آموزش و پژوهش یکی از اولویت های بهداشت دهان و دندان در کشورمان به شمار میرود که متخصصان دندانپزشکی اجتماعی نقش مهمی در سیاستگزاری های این حوزه دارند
شفا آنلاین>سلامت>چهارمین کنگره ملی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی با حضور ۳۰۰ نفر از متخصصان رشته دندانپزشکی اجتماعی از سراسر کشور در مشهد آغاز به کار کرد.به گزارش شفا آنلاین، رییس چهارمین کنگره ملی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی روز پنجشنبه طی سخنانی در این همایش گفت: پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان از طریق آموزش و پژوهش یکی از اولویت های بهداشت دهان و دندان در کشورمان به شمار میرود که متخصصان دندانپزشکی اجتماعی نقش مهمی در سیاستگزاری های این حوزه دارند.دکتر علی کاظمیان افزود: حوزه فعالیت متخصصان دندانپزشکی اجتماعی از حیطه درمان خارج شده و آموزش، پژوهش و سیاستگزاریها را شامل می شود و تغییرات اساسی در راستای ارتقای بهداشت دهان و دندان کشور از رهگذر رشته دندانپزشکی اجتماعی میسر است.
وی اضافه کرد: طی دو روز برگزاری این کنگره ۸۰ مقاله به صورت سخنرانی و پوستر توسط متخصصان رشته دندانپزشکی اجتماعی و میهمانان خارجی ارائه میشود.
رییس چهارمین کنگره ملی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی گفت: پنج میهمان خارجی و چهرههای مطرح دندانپزشکی اجتماعی دنیا از کشورهای آمریکا، استرالیا و انگلستان به نوعی در کنگره مزبور شرکت دارند یعنی چهار نفر از آنان سخنرانی ویدیویی اختصاصی خود را به کنگره ارسال کرده اند.
کاظمیان برپایی پویش سلامت دهان و دندان برای همه را یکی از ویژگیهای این کنگره عنوان کرد و افزود: این پویش به مناسبت کنگره سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی طی پنج روز گذشته با همکاری ۱۰۰ نفر از دانشجویان دندانپزشکی در مناطق مختلف پرتردد شهر مشهد اجرا شد.
وی ادامه داد: سه موضوع پوسیدگی دندان ناشی از مصرف مکرر مواد قندی، آخرین یافتهها درباره زمان و الزام مسواک در طول شبانهروز و نقش دخانیات در پوسیدگی و بیماریهای دهان و لثه، محور اطلاعرسانی و آگاهسازی این پویش بوده است.
چهارمین کنگره ملی دو سالانه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی روز پنج شنبه هفتم آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و فردا جمعه به کار خود پایان میدهد.
در این کنگره مسوولان و سیاستگزاران حوزه بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و میهمانان خارجی به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور دارند.
رشته تخصصی دندانپزشکی اجتماعی از سال ۱۳۸۱ در کشور راه اندازی شد و هم اکنون ۴۰ متخصص این رشته در کشور فعالیت می کنند و به همین میزان نیز دستیار تخصصی در حال تحصیل هستند.