کد خبر: ۲۴۵۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019November 09
اگر قصد دارید مربایتان را سریع تر بخورید، می توانید مقدار کمی از شکر را به منظور حفظ طعم اسیدیته میوه ها کاهش دهید
شفاآنلاین>اجتماعی> برای تهیه مربای ماندگارو خوشمزه باید نکات پخت مربای لذیذ، بدون کپک و شکرک  را در نظر داشته باشید.

به گزارش شفاآنلاین،شیشه های استریلیزه: از ظرف های خود باید کاملا اطمینان داشته باشید که دارای طول عمر خوبی هستند. برای انجام این کار، ظرف های شیشه ای را در آب جوش حداقل 10 دقیقه خیس کنید. ظرف ها را در آب بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید شیشه ها را با یک چنگال یا وسیله ای دیگر بردارید.

دانه ها و پوست: قبل از هرچیز باید دقت کنید که میوه هایی که برای تهیه مربا<Jams> انتخاب می کنید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشد. اگر میوه های شما ارگانیک هستند، می توانید به طور طبیعی پوست آن ها را برای تهیه مربای خود نگه دارید. پس از پوست کندن، میوه ها را در آب سرد بشویید و سپس به قطعات کوچک برش دهید تا برای پخت آماده شود. نیازی به برداشتن دانه ها هم نیست اما باید بخش هایی را که خراب یا آسیب دیده اند بردارید.

شکر: برای تعیین مقدار مناسب شکر برای حفاظت مناسب از مربایتان، بهتر است قبل از افزودن شکر، میزان میوه را وزن و براساس آن، مقدار متناسب شکر مورد نیازتان را اضافه کنید. اگر قصد دارید مربایتان را سریع تر بخورید، می توانید مقدار کمی از شکر را به منظور حفظ طعم اسیدیته میوه ها کاهش دهید.خراسان 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: