پس از سرطان ریه، سرطان پروستات دومین علت اصلی مرگ و میر در آمریکا در اثر ابتلا به سرطان است که سالیانه حدود ۳۱ هزار و ۶۲۰ نفر قربانی میگیرد
شفا آنلاین>سلامت>محققان دریافتهاند که مصرف فرآوردههای لبنی منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات میشود.به گزارش شفا آنلاین ، پیش از این مطالعات نشان داده بود که میان مصرف فرآوردههای لبنی و سرطان پروستات ارتباط وجود دارد.
یک تیم تحقیقاتی از کلینیک "مایو" در آمریکا برای کسب
اطلاعات بیشتر، بیش از ۴۷ مقاله را که در سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ منتشر شده
بودند، بررسی کردند که تعداد شرکتکنندگان آنها در کل به بیش از یک میلیون
نفر میرسید.
از آنجا که بزرگترین گروه مصرفکننده لبنیات، کشورهای غربی هستند، این بیماری در این کشورها شیوع بیشتری دارد.
این در حالی است که سرطان پروستات(Prostate Cancer) در کشورهای آسیایی که مصرف لبنیات در آنها کمتر است، بسیار کمتر شایع است.
در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که افراد گیاهخوار و خامگیاهخوار با خطر کم ابتلا به سرطان پروستات مواجه هستند.
این در حالی است که مصرف محصولات حیوانی و به طور ویژه لبنیات همچون شیر و پنیر، افراد را با خطر زیاد ابتلا به سرطان پروستات مواجه میکرد.
سالیانه حدود ۱۷۴ هزار و ۶۵۰ نفر فرد جدید مبتلا به سرطان پروستات شناسایی میشوند که این آمار باعث میشود این بیماری به جز سرطان پوست، شایعترین شکل ابتلا به بیماری در مردان باشد.
پس از سرطان ریه، سرطان پروستات دومین علت اصلی مرگ و میر در آمریکا در اثر ابتلا به سرطان است که سالیانه حدود ۳۱ هزار و ۶۲۰ نفر قربانی میگیرد.
این بیماری در مردان بالای ۶۶ سال و با ملیت آمریکایی-آفریقایی شایعتر است.
در اوایل سال جاری بود که یک مطالعه جداگانه نشان داد که مصرف قارچ میتواند احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.
محققان توصیه کردهاند که داشتن یک رژیم غذایی(diet) خاص خیلی بهتر از مصرف تنها یک ماده غذایی است.
به این ترتیب به جای استفاده زیاد از قارچ، مردان میتوانند طیف وسیعی از سبزیجات، غلات سبوسدار و میوهها را به عنوان یک رژیم غذایی متعادل مصرف کنند و به سلامت بدن خود کمک کنند.