کد خبر: ۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 10
شفا آنلاين -متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:  قرار دادن مواد غذایی يخ زده  زیرشیر آب برای خارج شدن  از حالت انجماد را بدترین نوع خارج کردن ماده از حالت انجماد دانست .
دکتر محمدرضا وفا،در گفتگوي اختصاصي با شفا آنلاين ، ضمن اعلام اين مطلب گفت : میزان از دست رفتن مواد مغذی بسته به نوع ماده و مدت انجماد و نحوه خروج از انجماد متفاوت است. وي  قرار دادن مواد غذایی زیرشیر آب برای خارج شدن آن از حالت انجماد را بدترین نوع خارج کردن ماده از حالت انجماد دانست وگفت:بهترین روش، قرار دادن ماده غذایی از فریزر در داخل یخچال است تا به آرامی یخ ماده باز شود. وی انتقال سبزیجات منجمد به داخل ظرف پخت را در حالت انجماد در حفظ مواد غذایی سبزی موثر دانست و گفت:این روش بهتر از یخ زدایی از سبزی و سپس انتقال آن به ظرف پخت است گفتگو: شبنم طاهري
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: