بر اساس آمار بینالمللی بیماری آلزایمر، اکنون تعداد افراد مبتلا به آلزایمر حدود ۵۰ میلیون نفر است و برآورد میشود این آمار تا سال ۲۰۵۰ میلادی سه برابر شود و به ۱۵۲ میلیون نفر برسد
شفا آنلاین>سلامت>بر اساس مطالعات محققان دانشکده علوم سیاسی و اقتصاد لندن، ۹۵ درصد از افراد تصور میکنند که با افزایش سن به آلزایمر مبتلا میشوند و نمیتوان در این مورد اقدامی انجام داد.به گزارش شفا آنلاین، هر سه ثانیه یک نفر در جهان به زوال عقل مبتلا میشود. بر اساس آمار بینالمللی بیماری آلزایمر(Alzheimer)، اکنون تعداد افراد مبتلا به آلزایمر حدود ۵۰ میلیون نفر است و برآورد میشود این آمار تا سال ۲۰۵۰ میلادی سه برابر شود و به ۱۵۲ میلیون نفر برسد.
با وجود شیوع این اختلال عصبی، بزرگترین بررسی نگرشی در مورد این بیماری نشان میدهد درک درستی از آن در بین افراد عادی و حتی متخصصان بهداشت وجود ندارد.
این مطالعه با بررسی ۷۰ هزار نفر در ۱۵۰ کشور نشان میدهد حدود ۶۲ درصد از متخصصان مراقبتهای بهداشتی معتقدند که زوال عقل یک قسمت عادی از دوره سالمندی است. بر اساس این مطالعه فقط حدود ۱۶ درصد از افراد، ارزیابیهای شناختی منظم را به منظور تشخیص زودهنگام انجام میدهند و این در حالیست که تشخیص سریع اختلالات شناختی عامل مهمی در جلوگیری از پیشرفت بیماری است.
بر اساس این مطالعه ترس و خجالت افراد مانع از اخذ مشاوره، کمک و پشتیبانی میشود که تاثیرات زیانباری دارد. بیشتر افراد بر این باورند که در دوره سالمندی به زوال عقل مبتلا میشوند و برای اجتناب از آن هیچ کاری نمیتوان انجام داد.
فقدان دانش در مورد زوال عقل منجر به فرضیات نادرست در مورد اثرات آن بر بیمار و خانواده و اشاعه کلیشههای منفی در مورد فرد مبتلا به زوال عقل میشود.