کد خبر: ۲۴۲۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019September 27
بسیاری از افراد باور دارند که نمایش صادقانه احساسات فردی در هر حالتی می‌تواند برای روح انسان مفید باشد اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بروز احساسات، عواطف و خشم علاوه بر فواید روحی، برای سلامت جسم انسان نیز مفید است
شفا آنلاین>سلامت>نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خودخوری و سکوت کردن اجباری و مصلحتی به‌منظور اجتناب از مشاجره و یا بر هم خوردن روابط عاطفی، تأثیرات بسیار مخربی بر زنان داشته و منجر به بروز صدماتی جدی همچون بیماری‌های قلبی می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، بسیاری از افراد باور دارند که نمایش صادقانه احساسات فردی در هر حالتی می‌تواند برای روح انسان مفید باشد اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بروز احساسات، عواطف و خشم علاوه بر فواید روحی، برای سلامت جسم انسان نیز مفید است.

پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند که خودخوری و سکوت همیشگی در برابر فشارهای خارجی منجر به تشکیل پلاک کاروتید و انسداد رگ‌ها شده و این موضوع می‌تواند منجر به سکته مغزی(stroke) و سایر مشکلات قلبی عروقی شود.

بسیاری از افراد در طول زندگی خود به‌منظور حفظ روابط عاطفی، درگیر طیف وسیعی از رفتارها می‌شوند که برخی از آن‌ها ممکن است برای سلامتی آن‌ها هزینه بالایی داشته باشد. یکی از این رفتارها خودخوری است که گاهی اوقات برای اجتناب از درگیری یا از بین رفتن رابطه استفاده می‌شود.

مطالعات پیشین نشان می‌داد که خودخوری کردن بر سلامت روح و روانی زنان تأثیرات بسیار عمیق و مضری دارد اما تاکنون در مورد این تأثیرات بر سلامت جسمی آن‌ها پژوهشی انجام‌نشده بود.

در این مطالعات، ۳۰۴ زن در سنین مختلف که از دخانیات استفاده نمی‌کردند، موردبررسی قرارگرفته و تأثیرات خودخوری بر سلامت قلب و عروق آن‌ها موردمطالعه قرار گرفت. نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که خودخوری کردن به‌طور مستقیم منجر به افزایش پلاک، عوامل خطرزای قلبی و عروقی و افسردگی(Depression) می‌شود.

پژوهشگران برای بررسی دقیق این موارد، نتایج به‌دست‌آمده از گزارش‌های اظهارشده توسط این زنان در مورد عوامل مختلفی ازجمله اینکه چند بار ابراز خشم می‌کنند یا نیازهای شخص دیگری را در اولویت قرار می‌دهند استفاده کرده و همچنین با کمک تصویربرداری و سونوگرافی نسبت به تعیین میزان کمیت پلاک کاروتید و انسداد شریان‌ها اقدام کردند.

کارن جاکوبوسکی سرپرست این تیم تحقیقاتی و پژوهشگر دانشگاه پیتسبورگ در این رابطه اعلام کرد: «با توجه به افزایش علاقه به مطالعه بهداشت عمومی و تجربیات زنان در روابط عاطفی، نتایج مطالعات ما نشان می‌دهد که نحوه بیان احساسات اجتماعی و عاطفی زنان، به‌ سلامت قلب و عروق آن‌ها مرتبط است.»

دکتر استفانی فایبون از دیگر اعضای این تیم تحقیقاتی نیز درباره موضوع فوق گفت: «مطالعاتی مانند این پژوهش، بسیار ارزشمند هستند زیرا اهمیت درک چگونگی تحت تأثیر قرار گرفتن احساسات زنانه بر سلامت جسمی آن‌ها را برجسته می‌کند.»

شرح کامل این پژوهش و نتایج به‌دست‌آمده از آن در جلسه سالانه انجمن یائسگی آمریکای شمالی (NAMS) که از امروز ۲۵ سپتامبر (برابر با سوم مهر) در شیکاگو آغازشده و تا ۲۸ سپتامبر ادامه دارد، ارائه می‌شود.

فرهاد سپه رام


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: