وی ادامه داد: در واقع هر فردی برای شادی باید به این که من برنده ام، آینده برایم روشن است و در طول عمرم به خواسته های منطقی، خردمندانه و به حق دست پیدا خواهم کرد معتقد باشد.
روانشناس و مشاور خانواده تصریح کرد: در صورتی که فردی چنین ارزیابی از زندگی شخصی خودش نداشته باشد وقوع خنده و شادی در زندگی اش به هیچ عنوان محقق نخواهد شد.
وی با اشاره به این که بخشی از علل کاهش خنده و شادی میان افراد جامعه ناشی از شرایط مالی و رفاهی است،افزود: در حال حاضربه دلیل وجود یک تورم نا سالم در سطح جامعه که به دنبال آن افراد قدرت خرید را از دست می دهند؛ کیفیت زندگی شان نيزکاهش می یابد و در نهایت دیگر در آینده خود متصور شرایط مساعد و دلپذیرینیستند.
استاد بازنشسته دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به شکل گیری طبقات گوناگون در سطح جامعه خاطرنشان کرد: مشاهده تبلیغات هوس انگیز مانند تورهای مسافرتی، رستوران های لوکس، هتل های اشرافی و خودروهای فریبنده به دلیل عدم توان خرید با بروز احساس ناتوانی میان آنها میزان خنده و شادی کاهش می یابد.
وی افزود: بنابراین برای ایجاد شادی میان مردم جامعه باید کوشید تا جامعه شکل هندسی لوزی پیدا کند که دارای 2 راس کوچک 5 درصدی داراها و ندارها و 90درصد جامعه را طبقه متوسط تشکیل دهد.
غفاری بدترین و ناسالم ترین شکل هندسی یک جامعه را مثلث دانست و به خبرنگار شفا آنلاین گفت: در این صورت راس کوچک مثلث را پولدارها و بدنه و قاعده گسترده آن را ناکام ها تشکیل می دهند.
وی با تأکید برضرورت سوق دادن جامعه به سمت شکل هندسی لوزی تصریح کرد: در واقع دولت باید تا حد امکان فرصت اشتغال زایی، امکان بروز خلاقیت و در آمد زایی را بیشتر رواج دهد.
عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاور خانواده خاطرنشان کرد: تا زمان وجود تحریم های حاکم، پیوسته احتمال بهبود شرایط زندگی، شادی، شعف و خنده میان مردم رنگ خواهد باخت.
وی در پاسخ به این که میزان شیوع کاهش خنده و شادی میان مردان بیشتر به چشم می خورد یا زنان گفت: در حقیقت به دلیل مسوولیت و تقبل هزینه های خانواده که بیشتر بر عهده مردان است میزان خنده و شادی به طور منطقی و طبیعی باید میان آنان کمتر باشد حال آن که آمار دقیقی در این باره وجود ندارد.