این شربت به علت داشتن ویتامینهای A و C برای سلامتی پوست و چشمها بسیار مفید است همچنین میتواند کمک چشمگیری به چاق شدن افراد لاغر اندام کند
شفا آنلاین>سلامت>محقق و پژوهشگر طب سنتی نوشیدن نوعی شربت را برای تجدید قوای تحلیل رفته ورزشکاران مناسب دانست.به گزارش شفا آنلاین،عظمایی درباره خواص شربت زردآلو بیان کرد: این شربت حاوی انواع ویتامین های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲ ، B۳ ، B۶ ، کلسیم، منیزیم، مس، آهن، آنتیاکسیدان، روی، فسفر، پتاسیم، پکتین، گوگرد، سدیم، فیبر، اسید فولیک، لینولئیک و سالیسیلیک است.او گفت: این شربت به علت داشتن ویتامینهای A و C برای سلامتی پوست و چشمها بسیار مفید است همچنین میتواند کمک چشمگیری به چاق شدن افراد لاغر اندام کند؛ شربت زردآلو نشاطآور است و به بیماران قلبی و عروقی کمک بسیاری میکند.عظمایی با تاکید بر نقش موثری این شربت در بهبود درد مفاصل و روماتیسم(Rheumatism) گفت: شربت زردآلو خاصیت ضد التهابی دارد و به درمان و پیشگیری از آرتریت و نقرس کمک میکند همچنین آهن، مس و مواد معدنی موجود در این شربت میتواند موجب رفع کم خونی شود.این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: این شربت به علت داشتن مواد مغذی، اسید لینولئیک و ویتامینهای A ، B و C برای سلامتی پوست و مو بسیار مفید است؛ پتاسیم موجود در آن هم نقش موثری در کنترل فشار خون دارد؛ پکتین و نوعی فیبر محلول محلول در این شربت برای مبتلایان به سندروم روده تحریک پذیر و یبوست مفید استاو تصریح کرد: به ورزشکاران توصیه میکنیم پس از انجام فعالیت فیزیکی، این شربت را برای بازیابی انرژی از دست رفته خود میل کنند و از خواص شگفتانگیز شربت زردآلو بهره ببرند.عظمایی گفت: برای تهیه شربت زردآلو به یک کیلوگرم زردآلو، حدود ۵۰۰ گرم عسل یا شکر،۲ لیوان آب، یک سوم قاشق چایخوری وانیل و آب لیموترش تازه تازه احتیاج دارید؛ توصیه میشود از مقدار کمی روغن زیتون اضافه کنید تا از خواص شگفتانگیز آن بهره ببرید.این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: کافیست هسته زردآلوها را جدا کرده و آنها را داخل مخلوط کن بریزید؛ عسل و آب را به مواد مخلوط شده اضافه کنید، هنگام مصرف چند قطره آب لیموترش تازه و روغن زیتون به آن اضافه و آن را میل کنید؛اگر قصد استفاده از شکر را داشتید باید مخلوط زردآلوها و آب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد؛ در انتهای جوشیدن شکر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ پس از خاموش کردن اجاق هم، وانیل و چند قطره آب لیمو ترش تازه را به سایر مواد بیفزایید.