کد خبر: ۲۴۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - 2014June 03
شفاآنلاین -عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: سرعت حرکت جمعیت ایران به سمت پیری سه برابر سرعت جهانی و مقابله با این موضوع بیش از پیش نیازمند جهاد فرهنگی و فرهنگ‌سازی است.

به گزارش شفاآنلاین ،علیرضا منادی در نشست بررسی چالش‌های ناباروری استان آذربایجان شرقی با رویکرد مرکز درمان ناباروری آذربایجان وابسته جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی ایده اولیه‌ای از فعالیت علمی و جهادی بعد از انقلاب اسلامی ایران است و جهاد دانشگاهی همواره تلاش مضاعف با امکانات کم را مورد تاکید قرار داده است.

وی افزود: محور فعالیت‌های جهاد دانشگاهی تحقیق، پژوهش و تبدیل علم به ثروت بوده و در واقع جهاددانشگاهی حلقه علم و زندگی را به هم متصل می‌کند.

وی با بیان این‌که «علی رغم وجود محققان و پژوهشگران توانمند در زمینه‌های مختلف در استان، نتوانسته‌ایم به طور شایسته از حضور آن‌ها استفاده کنیم»، گفت: جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی فعالیت‌های خوبی را در حوزه پژوهش انجام داده و با بکارگیری نیروهای جوان و نخبه توانسته است گام‌های موثری را در زمینه‌های مختلف پژوهشی به خصوص زمینه پزشکی و ناباروری انجام دهد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» توسط رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: جهاد دانشگاهی همواره در عرصه مدیریت جهادی پیشتاز بوده و دارای پتانسیل‌های زیادی برای تحقق شعار امسال می‌باشد و این نهاد در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی گام‌های موثری می‌تواند بردارد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر نگاه بیشتر مسئولان به سمت دانشگاه‌هاست تا با تجاری‌سازی علم و تبدیل علم و دانش به ثروت در راستای تحقق شعار سال قدم برداشته شود. باید با نگاه مثبت به جهاددانشگاهی، مسیر توسعه این مجموعه جهادی توسط مسئولان هموار شود. در این راستا جهاددانشگاهی باید فعالیت بیشتر و قوی‌تری در رابطه با حل مشکلات ناباروری در میان زوجین نابارور داشته و از طرف دیگر باید با فرهنگ‌سازی درست و صحیح در جامعه در راستای جلوگیری از پیرشدن جمعیت کشور گام های موثری بردارد.

وی خاطرنشان کرد: نخبگان کشور کمترین میزان فرزندآوری را دارند و این خود از بزرگترین معضلات موجود در کشور است.

این عضو هیات رئیسه مجلس گفت: جهاد دانشگاهی قابلیت فعالیت در تمامی عرصه‌ها را داشته و باید در سمت تجاری‌سازی پروژه‌های محققان این نهاد تلاش شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران سالانه 26 هزار مقاله تولید می‌کند در حالی که این آمار در کشور ترکیه ۲۳ هزار می‌باشد که این نشان دهنده روند افزایشی رشد علمی کشور بوده و باید این رشد علمی را به سمت تجاری‌سازی سوق دهیم.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: