کد خبر: ۲۳۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - 2014June 01
شفا آنلاين-براساس نتايج تحقيقات آکادمي ‌پوست آمريکا، هر آنچه ما به عنوان غذا مي‌خوريم، از ويتامين‌ها، موادمغذي، آنتي‌اکسيدان‌ها و ديگر مواد غذايي، مستقيم روي پوستمان تاثير مي‌گذارد و اين عضو تحت‌تاثير آنچه مي‌خوريم، قرار دارد...
به گزارش شفا آنلاين،دكتر محمدعلي نيلفروش زاده،رييس مرکز تحقيقات پوست و سلول هاي بنيادي گفت: هيچ‌کس نمي‌تواند نقش موثر ويتامين‌ها را در بهبود کارکرد اعضاي بدن به‌خصوص پوست به عنوان بزرگ‌ترين عضو بدن انکار کند. مثلا محققان اثر آنتوسيانين را که در ميوه‌ها و ساير خوراکي‌هاي قرمز و بنفش رنگ مانند پرتقال خوني، گيلاس، توت‌فرنگي و چاي ترش وجود دارد، بررسي کرده و به اين نتيجه رسيده‌اند که اين ماده در کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبي و چاقي مفرط نقش دارد. خوشبختانه مصرف پرتقال خوني که حاوي مقدار زيادي آنتوسيانين است، در کشور ما رايج است.

هنگامي‌ که موش‌هاي آزمايشگاهي تحت رژيم غذايي ميوه‌هاي قرمز و بنفش قرار گرفتند، مشخص شد آسيب به قلب آنها 30 درصد کاهش يافته و چربي بدن آنها کم شده ‌است. تحقيقات مشابه زيادي هم روي اثر ويتامين‌ها به‌خصوص آنتي‌اکسيدان‌ها، بر فعاليت و سلامت پوست انجام شده که نشان مي‌دهد هر ويتامين چه اثري روي اين عضو دارد. ترميم بافت پوست، تحريک کلاژن‌سازي، جلوگيري از پيري زودرس، کاهش خشکي و زبري پوست و رفع درماتيت و حتي تاثير در درمان پسوريازيس از اين جمله‌اند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: