کد خبر: ۲۳۸۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019July 30
اگر احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن برنج می تونین نون رو بردارید.

شفا آنلاین>سلامت>با تکنیک زیر به راحتی بوی سوختگی برنج را از بین ببرید و یک غذای خوش بو و خوش طعم درست کنید

به گزارش شفا آنلاین:اگر احساس کردین برنجتون بوی سوختگی <The smell of burn>گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن برنج می تونین نون رو بردارید. اگه فکر می کنید برنج رنگ نون رو می گیره، یک پیاز را پوست کنین و داخل برنج فرو ببرین تا بوی سوختگی رو بگیره.

نکته : وقتی قصد دارین برنج رو آبکش کنین، آب چلو رو دور نریزین، می تونین از آب چلو برای سوپ و خورشتتون استفاده کنین به شرطی که خیلی شور نباشه.

اگر هم برنج دمی درست می کنین، بهتره کمی شلتوک برنج رو خوب شست و شو بدین و بذارین با آن بجوشه، آبش رو صاف کنین و برای آب دمی از اون استفاده کنین.خراسان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: