کد خبر: ۲۳۷۲۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019July 17
دستورالعمل مددکاری به ما در ارائه خدمات مددکاری در مراکز درمانی کمک خواهد کرد و به نحوی، عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی در این حوزه بر اساس دستورالعمل مددکاری عملیاتی خواهد شد
شفا آنلاین>سلامت>معاون درمان وزارت بهداشت، بر لزوم ایجاد شاخص های حوزه مددکاری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کشور تاکید کرد.

به گزارش شفا آنلاین، قاسم جان بابایی، در دوره آموزشی فرآیندهای مددکاری در مراکز درمانی بر لزوم تدوین دستورالعملی جامع و کامل برای مددکاری اجتماعی تاکید کرد و گفت: دستورالعمل مددکاری به ما در ارائه خدمات مددکاری در مراکز درمانی کمک خواهد کرد و به نحوی، عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی در این حوزه بر اساس دستورالعمل مددکاری عملیاتی خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت(Ministry of Health) با اشاره به وجود معضلاتی در حوزه مددکاری، تصریح کرد: جذب اعضای مددکاری و تمدید طرح از جمله مشکلات این حوزه است و ضرورت دارد در مناطقی مانند مناطق کم برخوردار، در صورتی که نیروی طرحی جایگزین نداشته باشیم، نیروهایی که طرح آنها در آن مناطق پایان یافته است را به منظور ارائه خدمت در آن مناطق تمدید کنیم.

جان بابایی تاکید کرد: همچنین باید تامین منابع اصلاح شود تا بتوانیم نیروهای خرید خدمت جذب کنیم و کمبود نیرو در بیمارستان‌ها از این طریق کاهش و جبران شود.

معاون درمان وزارت بهداشت، افزود: باید بتوانیم شاخص‌هایی در حوزه مددکاری ایجاد کنیم و بر اساس این شاخص‌ها اعتباربخشی(Accreditation) بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها انجام و شاخص‌های تدوینی باید به نحوی باشد که قابل اجرا باشد.

جان بابایی بر لزوم پیگیری مسائل بیماران توسط مددکاران تاکید کرد، گفت: در حال حاضر به ازای هر ۱۵۰ تخت بیمارستانی، یک مددکار حضور دارد، استفاده از ظرفیت (NGO) ها، در حوزه مددکاری بسیار راهگشا بوده و به این حوزه کمک خواهد کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: