کد خبر: ۲۳۷۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019July 15
کلسترول ماده‌ای است که در کبد تولید می‌شود و در همه سلول‌های بدن وجود دارد و نیاز بدن است تا فعالیت سلول‌های بدن به درستی انجام شود اما کلسترول بالا می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد
شفاآنلاین>سلامت>به کمک ترکیب خانگی از زنجبیل، سیر و عسل می توانید کلسترول و چربی خون خود را کاهش دهید.

به گزارش شفاآنلاین، کلسترول بالا می‌تواند عامل ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شود به همین دلیل باید مراقب سطح کلسترول خونتان باشید.

کلسترول ماده‌ای است که در کبد تولید می‌شود و در همه سلول‌های بدن وجود دارد و نیاز بدن است تا فعالیت سلول‌های بدن به درستی انجام شود اما کلسترول بالا می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی بیماری‌های قلبی و عروقی هر ساله ۱۷ میلیون نفر را در دنیا می‌کشد.

علائم کلسترول بالا در بدن
کلسترول بالا علائمی دارد که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

  التهاب اعضای بدن
     سردرد
    تنگی نفس
     نفخ یا سوء هاضمه
     تاری دید
     درد قفسه سینه
     سرگیجه
     یبوست
     ضعف و خستگی

اگر هر یک از علائم فوق را مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید تا مورد چکاپ قرار گیرید، باید توجه داشته باشید که سطح کلسترول خون به سن و جنس بستگی دارد.

معجون کاهنده فشار خون با زنجبیل، سیر و عسل

ما به شما فرمولی طبیعی معرفی می‌کنیم که به کمک آن می‌توانید سطح کلسترول خون خود را پایین بیاورید.

 این ترکیب طبیعی حاوی زنجبیل،‌ سیر و عسل است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند و درمان سو هاضمه، فشار خون<blood pressure> بالا، آرتریت و آسم کمک می‌کند.

سیر در بهبود عملکرد گردش خون و سلامت قلب موثر است و یک ماده غذایی ضد انعقاد، ضد التهاب و آنتی اکسیدان محسوب می‌شود.

زنجبیل مانع پروکسیداسیون چربی و تولید کلسترول بد (LDL) در کبد می‌شود و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

عسل، سطح تری گلیسیرید و کلسترول بد خون (LDL) را کاهش و سطح کلسترول خوب خون را افزایش می‌دهد و مانند سیر یک آنتی اکسیدان قوی به حساب می‌آید.

مواد تشکیل دهنده

۴ حبه سیر
سه سانتی متر ریشه زنجبیل
آب نصف لیمو (۱۲۵ میلی لیتر)
۸ فنجان آب (۲ لیتر)
یک فنجان عسل (۳۳۶ گرم)
یک گالن آب
روش آماده سازی و دستور العمل استفاده

سیر‌ها را پوست بکنید و به همراه ریشه زنجبیل در غذا ساز بریزید و این دو ماده غذایی را به خوبی خرد کنید تا یک ترکیب خمیری یک دست به دست بیاید، سپس آب لیمو را به آب اضافه کنید و در نهایت عسل را به آن اضافه کنید.

این نوشیدنی را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و آن را به مدت ۵ روز در یخچال نگهدارید و هر روز صبح ناشتا مقداری از این نوشیدنی را بنوشید البته توجه داشته باشید که توصیه می‌کنیم مصرف این نوشیدنی بیش از ۲ بار در هفته نباشد.

باید توجه داشته باشیم که سالانه یکبار کلسترول خود را آزمایش کنید تا از میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون خود باخبر باشید و با پیشگیری و درمان به موقع خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهید.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: