کد خبر: ۲۳۶۳۰
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - 2014May 30
شفا آنلاین- آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: دولتمردان آمریکایی برای بهبود رابطه کشورشان با ایران باید نگاه خود را تغییر دهند.
به گزارش شفا آنلاین از روابط عمومی موسسه علوم وحیانی «اسراء»، این مرجع تقلید روز پنجشنبه در دیدار یک هیات از دانشمندان و رهبران دینی آمریکا با وی و در پاسخ به یک سووال عضو این هیات افزود: ما با ملت آمریکا هیچ مشکلی نداریم اما به برخی از دولتمردان آمریکا باید بگوییم که لازم است در عقاید خود تجدید نظر کنند.

وی در ادامه پاسخ به سووال دکتر ˈجو هانترˈ دستیار ارشد دینی کلیسای نورتلند در باره نقش رهبران دینی دو کشور در بهبود رابطه ایران و آمریکا افزود: ایران همواره با همه کشورها در دوستی و مسالمت زندگی کرده و کوشیده است با همه کشورها بر مبنای عدل و عقل رفتار کند و بد هیچ کشوری را هم نخواهد.

وی با یادآوری جنایت های دولتمردان آمریکایی در اقصی نقاط جهان گفت: ایران و آمریکا مشترکات فراوانی دارند، مردم و مسوولان هر دو کشور به خداوند و قیامت معتقدند، همه ما معتقدیم که خدایی هست و این خدا، حکیم و عادل است و شریک ندارد و کل جهان را با عقل و عدل اداره می کند.

وی ادامه داد: مطلب بسیار مهمتر، اعتقاد مشترک همه ما به این است که مرگ، پوسیدن نیست بلکه از پوست به درآمدن است و اینکه انسان مرگ را می میراند نه اینکه بمیرد.

این مرجع تقلید با اشاره به برخورد پیامبر گرامی اسلام با اهل کتاب در صدر اسلام اظهار داشت: در صدر اسلام، رابطه با اهل کتاب و دیگر نحله ها برای پیامبر اسلام پیش آمد که پیامبر گرامی اسلام به آنان فرمودند، بیاید یک زندگی مسالمت آمیز و مشترک داشته باشیم، جز خدا را نپرستیم و هیچکدام داعیه برتری بر دیگری را نداشته باشیم و عالمانه و عاقلانه نسبت به معاد حرکت کنیم.

هیات دینی آمریکایی متشکل از دکترˈجو هانترˈدستیار ارشد دینی کلیسای نورتلند ، دکتر ˈباربارا اسکینرˈ رییس شبکه ملی کشیشیان آمریکایی- آفریقایی، دکتر

ˈجیمزآگوست کوالسکیˈ رییس کلیسای کتدرال، پروفسور ˈآنتونی دستروˈ استاد حقوق دانشگاه کاتولیک واشنگتن و دکتر ˈآلکس روی میدلیˈ رییس شورای ملی کلیساهای آمریکا برای انجام گفت و گوی دینی با مرکز گفت و گوی ادیان و تمدن های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نیز دیدار با مراجع و شخصیت های فرهنگی کشورمان به ایران سفر کرده اند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: