شفا آنلاین: دکتر سید علی ملک حسینی رییس بخش پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و پدر پیوند کبد ایران به عنوان رییس دوره ای انجمن پیوند اعضای خاورمیانه برگزیده شد
پدر پیوند کبد ایران رئیس انجمن پیوند اعضای خاورمیانه شد
شفا آنلاین: دکتر سید علی ملک حسینی رییس بخش پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و پدر پیوند کبد ایران به عنوان رییس دوره ای انجمن پیوند اعضای خاورمیانه برگزیده شد.
به گزارش خبرنگار ما ، انتخاب دکتر ملک حسینی به این مسوولیت با رای اعضای این انجمن در سطح خاورمیانه انجام شده است .حال آنکه بدون شک انتخاب دکتر ملک حسینی به این مسوولیت افتخاری برا ی جامعه پزشکی شیراز و استان فارس است.
دکتر ملک حسینی برای دو سال به این مسئولیت برگزیده شده و به طور قطع این حضورمی تواند منشاء اثر در بخش پزشکی کشور باشد.
دکتر ملک حسینی همچنین موفق به دریافت جایزه بهترین دستاورد پیوند کبد از جسد به بیمار شده است که افتخاری دیگر برا ی جامعه پزشکی است. دکتر سید علی ملک حسینی چهره ماندگار ، رییس مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مشارکت تیم پیوند اعضا تا کنون بیش از چند هزار پیوند کلیه و کبد دراین بیمارستان انجام داده است.وی جراح و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است و نخستین پیوند کبد در ایران از فرد زنده به زنده رانیز با موفقیت انجام داده است . در دایرهالمعارف پزشکی نیزبه عنوان پدر پیوند کبد در ایران معرفی شد. وی از پایه گذاران بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینای شیراز و عضو فرهنگستان علوم پزشکی است و نشان دولتی درجه یک دانش نیز از سوی رئیس جمهوری به وی اعطا شده است.
• زندگینامه
دکتر سید علی ملک حسینی فرزند سید حبیب الله در سال ۱۳۲۸ هجری شمسی در روستای چشمه چنارشهرستان بویر احمد-یاسوج و در چند کیلومتری شهر یاسوج و در جوار حرم جدش و در خانواده مذهبی و روحانی به دنیا آمد پدر و اجدادش از علمای بزرگ منطقه و از فعالین انقلابی بودند وی دوران نوجوانی و جوانی خود را در یاسوج و شیراز گذراند و پس از طی دوره متوسطه به دانشسرای عشایر راه یافت و لباس معلمی را بر تن پوشید سپس در آزمون کنکور شرکت نمود و وارد رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شد وی که مادر خود را در اثر بیماری کبد از دست داده بود در همان سال مجددا در آزمون کنکور شرکت و در سال ۱۳۵۳ (۱۹۷۴میلادی) در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد بلافاصله پس از طی دوره پزشکی عمومی هفت ساله خود با رتبه ممتاز به تخصص جراحی عمومی دانشگاه شیراز راه یافت و در محضر اساتیدی چون دکتر ایرج فاضل کسب علم و فیض نمود وی دوره فوق تخصصی پیوند کلیه و جراحی عروق را در سال ۱۳۶۶(۱۹۸۷ میلادی)در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراند در سال ۱۳۶۹ (۱۹۹۰میلادی) جهت طی دوره فوق تخصصی پیوند کبد راهی ایالات متحده آمریکا شد و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۲ (۱۹۹۲) نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقب پدر پیوند کبد در ایران را از آن خود نمود وی دوره تکمیلی پیوند کبد را در بسیاری از کشورهای از جمله انگلستان گذراند در دومین دوره چهرههای ماندگار به عنوان چهره ماندگار در عرصه پیوند اعضای حیاتی و جراحی عروق شناخته شد. وی همزمان با فعالیتهای علمی مسئولیتهای نظیر ریاست بیمارستان شهید فقیهی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ریاست آن دانشگاه را بر عهده داشته است.