کد خبر: ۲۳۵۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019June 25
"ماءالجبن" یکی از دارو ـ غذاهایی است که در طب سنتی کشورمان از جایگاه خاصی هم در درمان بیماریهای مختلف و هم در پیشگیری از بیماریها دارد
شفا آنلاین>سلامت> این "نوشیدنی ساده خانگی" برای پاکسازی کل بدن <Total body clearing>از مواد زائد استفاده می‌شود و نوشیدنی‌ محسوب می‌شود که هم غذا و هم دواست و کلیه‌ها را پاکسازی می‌کند, سده‌ها و گرفتگی‌های کبد را نیز برطرف می‌کند.

 "به گزارش شفا آنلاین:ماءالجبن" یکی از دارو ـ غذاهایی است که در طب سنتی کشورمان از جایگاه خاصی هم در درمان بیماریهای مختلف و هم در پیشگیری از بیماریها دارد.

در واقع "ماء‌الجبن" بیشتر خاصیت دارویی و پاکساری دارد اما در کنار آن خاصیت غذایی نیز دارد که بیشتر برای پاکسازی خلط سودای اضافه و غیر‌طبیعی استفاده می‌شود.

اما ماءالجبن چیست؟ در واقع می‌توان گفت آب به جا مانده از پنیری است که به وسیله سرکه تهیه شده باشد.(دستور تهیه ماءالجبن در ادامه آمده است)

ماءالجبن در درمان بسیاری از مشکلات از جمله مشکلات پوستی و اعصاب نیز کاربرد دارد؛ افرادی که مشکلات گوارشی یا بیماریهای خاص ندارند، می‌توانند گه‌گاه از آن استفاده کنند.

خواص ماءالجبن آفتیمونی
ـ ماء‌الجبن افتیمونی دوایی است که برای پاکسازی کل بدن از مواد زائد استفاده می‌شود و نوشیدنی‌ محسوب می‌شود که هم غذا و هم دواست.

ـ ماءالجبن به‌دلیل رقت و لطافت, نفوذ‌پذیری بالایی دارد و به‌ سرعت هضم و جذب بدن می‌شود.

ـ بعد از مصرف ماءالجبن، فضولاتی در بدن باقی نمی‌ماند و همه غذای بدن می‌شود.

ـ "ماءالجبن" صفرا, سودا و اخلاط سوخته و مواد زائد را در بدن پخته و به‌اصطلاح "نضج" می‌دهد و از بدن دفع می‌کند.

ـ ماءالجبن،  کلیه‌ها  را پاکسازی می‌کند, سده‌ها و گرفتگی‌های  کبد  را نیز برطرف می‌کند.

ـ ماءالجبن رفع‌کننده بیماری‌هایی مانند واریس, بی‌خوابی, افسردگی, وسواس, آکنه, حساسیت‌های پوستی, بوی بد دهان, یبوست مزمن, خارش, درد سیاتیک, شقاق و ... است.

طرز تهیه ماءالجبن
800 گرم شیر را جوشانده و  150 گرم سکنجبین ترش به آن اضافه شود و اگر سکنجبین بسیار ترش نباشد، مقداری سرکه انگوری یا آبغوره یا آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا شیر بریده شود.

زمانی که شیر بریده شد, آن از روی حرارت برداشته شود و از یک پارچه یا تنظیف عبور داده تا جرم آن گرفته و آب آن خارج شود؛ مایع حاصل‌شده "ماءالجبن" نام دارد که بسیار مقوی و مفید است.

می‌توان روزی یک تا 2 استکان گرم از ماءالجبن را مصرف کرد البته پودر ماءالجبن آماده در عطاری‌ها به فروش می‌رسد.

افراد می‌توانند ماءالجبن را حداقل 40 روز مصرف کنند؛ برای بهره‌مندی بیشتر می‌توان یک بار صبح ناشتا از ماءالجبن استفاده کرد و تا 2 ساعت غذایی مصرف نشود سپس دوباره ماءالجبن مصرف شود و پس از گذشت یک ساعت غذا مصرف شود؛ بهتر است که افراد پس از مصرف ماءالجبن به فعالیت پرداخته تا عرق کنند چرا که این کار به دفع بیشتر مواد زائد کمک می‌کند.

بهتر است که ماءالجبن به مدت 40 روز استفاده شود همچنین بروز قی (استفراغ) یا اسهال در پی مصرف ماءالجبن طبیعی است چرا که سیستم هوشمند بدن میل به خارج کردن مواد زائد دارد که به‌تدریج برطرف می‌شود.اقتصادنیوز:
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: