کد خبر: ۲۳۵۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ - 2019June 24
اگر تحول واقعی را بخواهیم حتماً باید در حوزه پیشگیری و اصلاح سبک زندگی کار کنیم به طوری که اگر امروز کنترل فشارخون در جامعه اتفاق بیافتد، ۱۰ سال بعد نارسایی کلیه و بیماری‌های قلبی و عروقی کمتری خواهیم داشت و در همین راستا، در حوزه بهداشت طرح تحول سلامت تقویت می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت، در خصوص رویکرد طرح تحول سلامت، گفت: با توجه به اورژانسی بودن حوزه درمان، در آغاز توجه بیشتری بدان شد اما این تحول به سرعت در حوزه بهداشت نیز رخ داد.

به گزارش شفا آنلاین، محمد شریعتی، با اشاره به اینکه با توجه به اورژانسی بودن برخی از حوزه‌ها مانند درمان، توجه اولیه به این بخش‌ها بوده است، افزود: در این حوزه‌ها در کشور تقاضا وجود دارد و در بسیاری مواقع این تقاضا متناسب با نیاز است و لازم بود به این نیاز واقعی پاسخ داد شود.

وی در ادامه با تصریح بر اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، اظهار کرد: اگر تحول واقعی را بخواهیم حتماً باید در حوزه پیشگیری و اصلاح سبک زندگی کار کنیم به طوری که اگر امروز کنترل فشارخون در جامعه اتفاق بیافتد، ۱۰ سال بعد نارسایی کلیه(Kidney failure) و بیماری‌های قلبی و عروقی کمتری خواهیم داشت و در همین راستا، در حوزه بهداشت طرح تحول سلامت تقویت می‌شود.

وی درباره رویکرد طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت، اظهار کرد: حرکت از مراقبت‌های بهداشتی اولیه به سمت مراقبت‌های کامل و گسترده بهداشتی بود و در این راستا مراکز بهداشت و درمان را به مراکز خدمات جامع سلامت تبدیل کردیم و پایگاه‌های سلامت متعددی را در سطح شهرها راه اندازی کردیم.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت(Ministry of Health) با بیان اینکه در طرح تحول سلامت به موضوعات جدید حوزه بهداشت و درمان پرداخته شده است، عنوان کرد: بیماری‌هایی که به آن کمتر پرداخته بودیم مانند بیماری‌های غیر واگیر مورد توجه قرار گرفتند و در این راستا از کارشناسان مختلف از جمله کارشناسان حوزه سلامت روان استفاده شد.

وی در ادامه با اشاره به موضوع پرونده الکترونیک خاطرنشان کرد: برای اکثریت مردم در سه سامانه حوزه بهداشت پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است و امکان دسترسی برای مردم به اطلاعات پرونده‌های الکترونیک خودشان بزودی با تأمین زیر ساخت‌های لازم فراهم می‌شود.

شریعتی افزود: البته تمام واحدهای حوزه بهداشت به پرونده‌های الکترونیک سلامت دسترسی دارند اما حوزه‌های بخش خصوصی باید از یک تیرماه وارد پرونده الکترونیک شوند و در حال حاضر نیز تعداد زیادی از مطب‌های خصوصی به پرونده‌های الکترونیک به صورت رایگان دسترسی دارند.

قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه با کمک پرونده الکترونیک سلامت، پایش و ارزشیابی و رضایت سنجی صورت می‌گیرد، عنوان کرد: پایش به این معنی است که استانداردهای از پیش تعیین شده به درستی رعایت شوند و برنامه‌هایی که قرار بود انجام شود، به درستی انجام شده و به نتایج لازم برسند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: