کد خبر: ۲۳۵۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ - 2019June 24
همیشه برای محققان سوال بود که چرا داروها اثر مشابهی در بیماران ندارد. مطالعات جدید نشان می‌دهد باکتری‌های روده می‌توانند پاسخ این سوال باشند
شفا آنلاین>سلامت>مطالعات جدید محققان دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد آنزیم‌ها و میکروب‌های روده روی داروهای شیمیایی که وارد بدن می‌شوند اثر گذاشته و ترکیب برخی از آنها را قبل از رسیدن به مغز تغییر می‌دهند و به همین دلیل است که تاثیر داروهای یکسان در افراد مختلف، مشابه نیست.

به گزارش شفا آنلاین، همیشه برای محققان سوال بود که چرا داروها اثر مشابهی در بیماران ندارد. مطالعات جدید نشان می‌دهد باکتری‌های روده می‌توانند پاسخ این سوال باشند. بر اساس این مطالعات میکروب‌های روده می‌توانند داروها را قبل از رسیدن به مغز از نظر شیمیایی تغییر دهند.

برای انجام این تحقیقات داروی لوودوپا که برای بیماران مبتلا به پارکینسون(Parkinson) استفاده می‌شود مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد برخی از میکروب‌های روده به نام Enterococcus faecalis و Eggerthella lenta می‌توانند دارو را قبل از رسیدن به مغز از نظر شیمیایی تغییر دهند. وظیفه داروی لوودوپا ارسال ماده شیمیایی دوپامین به مغز است؛ چرا که در بیماری پارکینسون میزان دوپامین کاهش می‌یابد.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد آنزیم‌ها و میکروب‌های روده نقش مهمی در اثربخشی دارو و عوارض جانبی آن دارند و باید پیش از تجویز دارو، این نکته مورد توجه قرار گیرد.

محققان به دنبال درمان‌های اختصاصی متناسب با شرایط بیمار هستند که با بالاترین اثربخشی، کمترین عوارض جانبی را به همراه داشته باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: