گوشتهای فرآوری شده مانند هاتداگ، سوسیس مملو از افزودنیها هستند و تحقیقات مختلف نشان داده مصرف این دسته از مواد غذایی سبب افزایش احتمال بیماری قلبی میشود
شفاآنلاین>سلامت>برخی از مواد غذایی برای سلامت قلب بسیار مضر هستند و سبب بروز انواع بیماریهای قلبی و عروقی میشوند.
به گزارش
شفاآنلاین،تحقیقات مختلف نشان دادهاند مصرف برخی از مواد غذایی مضر سبب افزایش احتمال بروز سکته<
Stroke>قلبی میشود و به گفته متخصصان این احتمال در افرادی که دارای بیماریهای قلبی هستند بسیار بیشتر از دیگر افراد است و به همین دلیل آنها باید مراقب رژیم غذایی خود باشند.
در اینجا به معرفی برخی از مواد غذایی که برای بیماران قلبی سم به شمار میرود و مضر است میپردازیم.
نوشابه
نوشابههای قندی سبب تورم میشود و میزان قند خون را بالا میبرد؛ این ماده غذایی سبب ایجاد فشار به دیوارههای قلبی میشود و سبب افزایش خطر بیماری قلبی عروقی خواهد شد؛ هرچه میزان مصرف نوشابه بیشتر شود احتمال بروز خطر سکته های قلبی هم بیشتر میشوید.
شکر
تحقیقات مختلف نشان داده است که هرچه شکر سفید، شکر قهوهای، شربت ذرت، عسل، شیرهی قند، و شیرینکنندههای دیگر بیشتر مصرف شود؛ احتمال بسته شدن شریانها، فشار خون بالا، نارسایی قلبی، و دیگر بیماریهای قلبی عروقی وجود دارد.
کربوهیدراتهای تصفیهشده
محصولات کربوهیدراتی تصفیهشده مملو از قند و افزودنی هستند و این مواد غذایی هیچ فایدهای برای قلبتان ندارند؛ متخصصان میگویند چاشنیهایی مانند سس، نان، و ماست کمچرب<Greasy> سرشار از قند و کربوهیدرات هستند.
پودر شیر قهوه
پودر قهوه معمولا از چربیهای ترانس تشکیل شده است و به همین دلیل بیماران قلبی باید دور خوردن پودر شیر قهوه را خط بکشند.
هاتداگ
گوشتهای فرآوری شده مانند هاتداگ، سوسیس مملو از افزودنیها هستند و تحقیقات مختلف نشان داده مصرف این دسته از مواد غذایی سبب افزایش احتمال بیماری قلبی میشود.yjc