کد خبر: ۲۳۴۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019June 08
کیوی نه‌تنها در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید و موثر است، بلکه می‌تواند در موجب کنترل فشارخون شود
شفاآنلاین>تغذیه>کیوی میوه‌ای کوچک است که خواص و عطر و طعم بسیاری را در خود گنجانیده است. بافت سبزرنگ آن شیرین و تند است. این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، اسیدفولیک و پتاسیم است. 

به گزارش شفاآنلاین،همچنین کیوی دارای آنتی‌اکسیدان‌های فراوان و منبع بسیار خوبی از فیبر است. دانه‌های سیاه‌رنگ کوچک داخل کیوی و همچنین پوست پرزدار آن نیز خوردنی هستند، البته اغلب مردم ترجیح می‌دهند که پوست آن را جدا کنند.

تقویت سیستم ایمنی بدن

کیوی‌ دارای مواد مغذی فراوان و به‌ویژه غنی از ویتامین C است. برای درک بهتر این موضوع باید بگوییم یک فنجان کیوی حدود 273 درصد از میزان ویتامین C پیشنهاد شده روزانه برای بدن را فراهم می‌کند. همان‌طور که می‌دانید ویتامین C یک ماده ضروری برای تقویت<Reinforcement> سیستم ایمنی بدن و مبارزه با بیماری‌ها است.طی یک تحقیق و بررسی مشخص شد مصرف 3 وعده کیوی در روز، دژنراسیون ماکولا را 36 درصد کاهش می‌دهد.

موثر در درمان آسم

تصور می‌شود میزان بالای ویتامین C و آنتی‌اکسیدان موجود در کیوی قطعا می‌تواند در درمان افراد مبتلا به آسم موثر باشد. طبق یک بررسی آثار مثبتی در عملکرد ریه‌های افرادی که به‌طور منظم از میوه‌های تازه شامل کیوی استفاده می‌کردند، مشاهده شده است. مصرف میوه‌های تازه مثل کیوی می‌تواند به کاهش خس‌خس هنگام تنفس در کودکان مشکوک به ابتلا به آسم کمک کند.

موثر در کنترل فشارخون

کیوی نه‌تنها در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید و موثر است، بلکه می‌تواند در موجب کنترل فشارخون شود. طبق شواهدی که طی تحقیقی در سال 2014 به‌دست‌آمده، مشخص شد مواد بیواکتیوی که از مصرف 3 کیوی در روز حاصل می‌شود، می‌تواند بیشتر از مصرف یک سیب در روز به کاهش فشارخون منجر شود. این خاصیت کیوی در طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش احتمال شرایطی که ناشی از فشارخون بالا هستند نیز کمک کند.

کاهش استرس

استرس اکسیداتیو می‌تواند موجب آسیب به DNA انسان شود که منجر به بروز مشکلاتی در سلامت خواهد شد. البته به لطف وجود آنتی‌اکسیدان‌ها، شواهدی از یک تحقیق و بررسی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف منظم کیوی و یا عصاره کیوی می‌تواند احتمال گرفتار شدن به استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.مصرف منظم کیوی می‌تواند به کاهش احتمال ابتلا به سرطان<Cancer> کولون نیز منجر شود.

کمک به گوارش

کیوی دارای مقادیر زیادی فیبر بوده که برای گوارش و هاضمه بسیار مفید است. همچنین این میوه زمستانی حاوی یک آنزیمی است که در تجزیه پروتئین‌ها موثر است. طبق یک بررسی مشخص شده است که آکتینیدین استخراج‌شده از کیوی، تجزیه و هضم اغلب پروتئین‌ها را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

مقوی چشم

دژنراسیون ماکولا عامل از دست‌دادن بینایی است و کیوی از چشمان شما در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت می‌کند. این نتیجه، حاصل یک تحقیق و بررسی است که طی آن مشخص شد، مصرف 3 بار کیوی در روز، دژنراسیون ماکولا را 36 درصد کاهش می‌دهد. به‌نظر می‌رسد مقادیر بالای زآگزانتین و لوتئین موجود در کیوی باعث این خاصیت می‌شود.

خطرات احتمالی ناشی از مصرف

معمولا مصرف کیوی برای اغلب مردم خطری ندارد مگر افرادی که به کیوی آلرژی دارند.علائم آلرژی به کیوی شامل موارد زیر است: خارش گلو، تورم زبان، مشکل در بلعیدن، استفراغ، کهیر، احتمال آلرژی کیوی در افرادی که به فندق، آووکادو، گندم و انجیر آلرژی دارند بیشتر است.

کاهش لخته‌شدن خون

علاوه بر کنترل فشارخون، کیوی در کاهش لخته‌شدن خون نیز موثر است. یک تحقیق نشان داد خوردن 2 تا 3 کیوی در روز به‌طور قابل‌توجهی خطر لخته‌شدن خون را کاهش می‌دهد. همچنین این میوه میزان چربی خون را نیز کاهش می‌دهد.آرمان 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: