کد خبر: ۲۳۳۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019June 06
بررسی‌های اخیر دانشمندان نشان‌ می‌دهد مصرف بیش از حد سوسیس، کالباس و موادی از این قبیل باعث بروز ضعف در حافظه افراد مخصوصا خردسالان می‌شود؛ نیترات موجود در این مواد غذایی باعث ایجاد ضعف در حافظه خردسالان می‌شود.
شفاآنلاین>سلامت> شکلات حاوی میزان کمی از ماده شیمیایی به نام آناندامید است؛ این ماده دقیقا ساختاری شبیه به ترکیبات شیمیایی موجود در ماریجوانا دارد.

به گزارش شفاآنلاین، بررسی‌های اخیر دانشمندان نشان‌ می‌دهد مصرف بیش از حد سوسیس، کالباس و موادی از این قبیل  باعث بروز ضعف در حافظه افراد مخصوصا خردسالان می‌شود؛ نیترات موجود در این مواد غذایی باعث ایجاد ضعف در حافظه خردسالان می‌شود.

از طرفی وجود باکتری لیستریا در این فرآورده‌ها، بزرگ‌ترین تهدید برای خانم‌های باردار است؛ این ماده مخرب می‌تواند منجر به بروز عوارض خطرناکی برای مادر و نوزاد شود.

تاثیر مستقیم شکلات روی مرکز لذت مغز

شکلات حاوی میزان کمی از ماده شیمیایی به نام آناندامید است که دقیقا ساختاری شبیه به ترکیبات شیمیایی موجود در  ماریجوانا دارد؛ این مواد شیمیایی مستقیما روی مرکز لذت مغز اثر می‌گذارند؛ یعنی مصرف شکلات (Chocolate)باعث افزایش شادی و بهبود کنترل اعصاب می‌شود.

با این ماسک خانگی صورتی شفاف و سالم داشته باشید

ماسک جوانه گندم از جمله ماسک‌هایی است که نه تنها تاثیر مثبتی بر رفع منافذ باز پوست دارد، بلکه در روشن و شفاف کردن پوست صورت هم موثر است.

برای تهیه این ماسک نیاز به جوانه گندم دارید؛ این ماده را پس از خشک کردن آن را به صورت پودر در بسیاری عطاری ها ارائه می‌کنند، کافیست یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم را با کمی شیر مخلوط کنید؛ ابتدا پوست را با استفاده از لیف و صابون شستشو دهید و مخلوط بدست آمده را روی پوست بصورت حرکت چرخشی ماساژ دهید؛ پس از گذشت زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با آب ولرم بشویید.

با این دو ویتامین خطرات ناشی از آلودگی هوا را رفع کنید

برای پیشگیری از آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا باید از غذاهایی استفاده کنید که حاوی مقادیر بیشتری ویتامین E و ویتامین D باشد؛ این ویتامین‌ها می‌توانند اثرات مسموم‌کننده گازهای آلاینده را خنثی کنند.

منبع اصلی ویتامین E روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جوانه گندم، جگر و سبزیجات دارای برگ سبز سبز هستند. منابع مناسب برای جذب ویتامین D هم شیر، کره و زرده تخم‌مرغ(egg) هستند.

افزایش 7 کیلوگرمی وزن با خوردن سیب زمینی سرخ کرده

مصرف سیب‌زمینی سرخ کرده اثری باور نکردنی بر سیستم ذخیره چربی بدن شما دارد. یک پژوهش ۲۰ ساله نشان می‌دهد افرادی که به‌طور منظم سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌خورند، به طور متوسط بعد از چهار سال با بیش از یک کیلوگرم اضافه‌وزن مواجه هستند.

در طی دوران مطالعه افرادی که به طور مداوم سیب‌زمینی سرخ‌کرده مصرف می‌کنند به‌تنهایی حدود ۷ کیلوگرم وزن از خوردن این سرخ‌کردنی‌ها به دست آورده بودند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: