افرادی که به گرمازدگی مبتلا میشوند احساس خستگی و ضعف میکنند؛ رنگ پریدگی، افزایش ضربان قلب، تهوع و استفراغ و گرفتگی عضلات از دیگر علائم گرمازدگی است
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص داخلی گفت:در روزهای گرم با مصرف مایعات از گرمازدگی جلوگیری کنید.
به گزارش
شفاآنلاین، وقتی در معرض حرارت شدید قرار گرفته و به میزان کافی مایعات مصرف نمیکنند به گرمازدگی مبتلا میشوید. در روزهای گرم بروز گرمازدگی<
Heat dissipation> بیشتر است.
وی افزود: افرادی که مدت زمان طولانی در معرض آفتاب قرار میگیرند و در گرما کار و ورزش میکنند بیشتر در معرض گرمازدگی هستند و وقتی فرد لباس خنک و مناسب نپوشد این شرایط سختتر میشود.
این متخصص داخلی در ادامه خاطرنشان کرد: افرادی که به گرمازدگی مبتلا میشوند احساس خستگی و ضعف میکنند؛ رنگ پریدگی، افزایش ضربان قلب، تهوع و استفراغ و گرفتگی عضلات از دیگر علائم گرمازدگی است.
متخصص داخلی افزود: اگر فردی که دچار گرمازدگی شده است در مرحله اول درمان<cure>نشود، دچار غش و کما میشود و در نهایت میتواند موجب مرگ فرد گرمازده شود.
خلجی ادامه داد: تلاش کنید مایعات زیاد بنوشید. شربت آبلیموی کم شکر و شربت سکنجبین بنوشید. این مایعات در زمان روزهداری باید در بین سحر و افطار به صورت زیاد خورده شود. باید خوردن مایعات را یک ساعت بعد از افطار شروع کنید و منتظر نباشید تا تشنه شوید.
وی ادامه داد: تلاش کنید در روزهای گرم بین ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر بیرون نروید و در مکانهایی بمانید که از وسایل خنککننده استفاده میشود. اگر فردی دچار علائم گرمازدگی است بلافاصله او را به مکان خنک منتقل کنید. لباسهای اضافیاش را از تن درآورید و دست و صورتش را بشویید و دور او را با ملحفه خیس بپوشانید.
این متخصص داخلی اضافه کرد: اگر فرد دچار گرمازدگی دارای علایم گیجی، هذیان یا کاهش هوشیاری بود، به سرعت او را به مراکز درمانی منتقل کنید.آنا نیوز