برنج قهوهای میتواند حاوی پروتئین، فیبر و کربوهیدرات بیشتری نسبت به برنج سفید باشد، اما چربی بیشتری نسبت به برنج سفید دارد
شفاآنلاین>سلامت> برنج بخش قابل توجهی از رژیم غذایی برای بسیاری از مردم در سراسر جهان است. سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد گزارش میدهد که برنج ۱۹ درصد کل کالری موجود در جهان را تشکیل میدهد.
به گزارش شفاآنلاین، برنج قهوهای میتواند حاوی پروتئین، فیبر و کربوهیدرات بیشتری نسبت به برنج سفید باشد، اما چربی بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.برنج سفید همان برنج قهوهای است که سبوس و جوانه را از آن حذف کرده اند. در نتیجه، برنج سفید دارای مقدار کمتری از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B، مواد معدنی، چربی ها، فیبر و پروتئین نسبت به برنج قهوهای است.برنج قهوهای حاوی مقادیر بالایی از ویتامینها و مواد معدنی نسبت به برنج سفید است، به جز آهن، فولات و سلنیوم که در هر دو تقریبا برابر است.در حالی که برنج قهوهای حاوی فیبر بیشتری نسبت به برنج سفید است، ممکن است گزینه خوبی برای افرادی باشد که میخواهند در رژیم غذایی خود بیشتر از دانههای کامل استفاده کنند.برنج(Rice) سفید دارای اسید فولیک بیشتری نسبت به برنج قهوهای است و برای زنان باردار توصیه میشود.برنج قهوهای حاوی فسفر و پتاسیم بیشتری نسبت به برنج سفید است، بنابراین افراد مبتلا به بیماریهای کلیه نیاز به محدود کردن هر دو این مواد مغذی در رژیم غذایی خود دارند.از آنجایی که برنج قهوهای از سبوس آن جدا نشده است، بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی مواد مغذی آن بیشتر است. ومی تواند انتخابی ایده آل برای کسانی که به دنبال بهبود کلی تغذیه هستند باشد.به طور کلی، برنج قهوهای انتخابی سالمتر از برنج سفید است. با این حال، در شرایط خاص هر دو نوع برنج میتوانند در یک رژیم غذایی سالم(Healthy) قرار بگیرند.