کد خبر: ۲۳۲۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 21
میوه‌های رسیده، از جمله خانواده توت‌ها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.
شفاآنلاین>سلامت>مصرف میوه ها با طیف گسترده رنگ ها می تواند تامین کننده انواع وسیع مواد مغذی فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی باشد.

به گزارش شفاآنلاین، محققان در مطالعه‌ای به بررسی مغذی‌ترین میوه‌ها و سبزیجات<the vegetables> پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامین‌های B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B6 و B12، ویتامین‌های C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.

محققان در بررسی‌های خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماری‌های مزمن مرتبط هستند:

- لیموترش زرد

- توت فرنگی

- پرتقال

- لیموترش سبز

- گریپ فروت صورتی و قرمز

بعد از این میوه‌ها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار می‌گیرند.

همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های رسیده، از جمله خانواده توت‌ها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است. مهر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: