کد خبر: ۲۳۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - 2014May 25
شفا آنلاین-رییس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت از نخستین دوره فراخوان این وزارت برای بورس دانشجویان دکترای تخصصی خبر داد.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر سلیمان احمدی  با اشاره به اینکه براساس تقویم کشوری جذب دانشجویان بورسیه دکترای تخصصی در رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی،‌ داروسازی و پرستاری آغاز شده است، گفت: هدف از این فراخوان جذب و پذیرش دانشجویان بورسیه با توان آموزشی بالا و افزایش استقلال دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و همچنین جذب کادر هیئت علمی با توان بالا است.

وی با بیان اینکه یکی از فاکتورهای اصلی جذب دانشجویان بورسیه، توسعه هدفمند براساس نیازسنجی است، افزود: با درنظرگرفتن برقراری عدالت، ایجاد شرایط یکسان برای همه دانشجویان متقاضی به صورت متمرکز فراخوان انجام شد و این دانشجویان براساس سوابق و مستندات علمی که ارسال می‌کنند وارد رقابت و سنجش می‌شوند.

احمدی با اشاره به اینکه دراولین فراخوان پذیرش دانشجویان بورسیه 51 رشته مورد فراخوان قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: ازاین میان 11 رشته مربوط به داروسازی، چهاررشته مربوط به پیراپزشکی،‌ 21 رشته علوم پزشکی،‌ هشت رشته مربوط به مدیریت نظام سلامت، آموزش پزشکی و اخلاق پزشکی در پنج رشته اختصاصی وزارت بهداشت و در نهایت یک رشته پرستاری و یک رشته دکترای تخصصی دندان‌پزشکی است.

رییس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه این رشته‌ها در 51 دانشگاه علوم پزشکی کشور ارائه می‌شوند، تصریح کرد: مجموعا 208 رشته محل، در این فراخوان اعلام شده‌اند که البته ممکن است یک یا دو دانشگاه از این فرآیند خارج شوند.

احمدی با بیان اینکه برای این رشته محل‌ها 208 ظرفیت پذیرش دانشجو در نظر گرفته شده است، گفت: برای هر رشته محل، یک دانشجو در نظر گرفته شده است که پس از فرایند جذب آنها براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی این افراد پس از فارغ‌التحصیلی در دانشگاهی که بورس شده‌اند به عنوان عضو هیئت علمی با پایه استادیار تعهد خدمت خواهند داشت.

وی با بیان این که افراد پس از اتمام زمان خدمت در صورت تمایل تبدیل وضعیت می‌شوند خاطرنشان کرد: شرایط پذیرش دانشجویان برای بورسیه شامل شرایط علمی و عمومی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شرایط عمومی پذیرش در بورسیه اعتقاد، تدین،‌ تابعیت،‌ عدم محرومیت و غیره است گفت: شرایط اختصاصی افراد جهت پذیرش شرط سنی است که حداکثر سن درنظر گرفته شده از 35 سال به 40 سال ارتقاء پیدا کرده است و به این صورت افراد با تجربه‌تری می‌توانند وارد مقطع PHD شوند.

احمدی با اشاره به اینکه معدل به عنوان یکی از امتیازات مثبت در جذب متقاضیان بورس دکترای تخصصی محسوب می‌شود، ادامه داد: از آنجایی که جذب این افراد توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد و هر دانشگاه برای پذیرش دانشجویان مستقل عمل خواهد کرد ممکن است برخی از دانشگاه‌ها مصاحبه را نیز بر شرایط پذیرش اضافه کنند.

رییس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه علاوه بر مصاحبه اختصاصی برای مستندات از دیگر شروط، پذیرش متقاضیان بورس دکترای تخصصی است، تصریح کرد: مستندات این دانشجویان شامل CV افراد،‌ فعالیت‌های پژوهشی،‌ توانایی این افراد در زمینه آموزش است.

احمدی با تاکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های فراخوان حاضر توجه به دانشگاه‌های کمتر برخوردار است، خاطرنشان کرد:‌ با توجه به اینکه برای دانشگاه‌های کمتر برخوردار سهمیه لازم برای پذیرش دانشجوی بورسیه در نظر گرفته شده است، متقاضیانی که این دانشگاه‌ها را برای ادامه تحصیل و بورس انتخاب کنند می‌توانند دو انتخاب داشته باشند در حالی‌که دیگر متقاضیان تنها می‌توانند یک انتخاب رشته محل کنند.

وی افزود: این سیاست برای تشویق متقاضیان به انتخاب دانشگاه‌های مناطق محروم و جذب بیشتر نیرو در این مناطق درنظر گرفته شده است.

رییس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با تاکید براینکه تا پایان خردادماه برای ارسال مدارک به متقاضیان بورسیه داخلی فرصت داده شده است، گفت:‌ پس از انجام ثبت نام و تمدید احتمالی این فرصت برای مدارک متقاضیان از سوی دانشگاه‌ها آغاز شده و دو برابر ظرفیت خود به انتخاب متقاضیان می‌پردازند و سپس اسامی این افراد در شورای عالی جذب و شورای اجرایی بورس افراد انتخاب نهایی خواهند شد و حکم بورس افراد اعطا می‌شود و پس از فار‌غ‌التحصیلی شروع به کار می‌کند.

به گفته احمدی متقاضیان می‌توانند مدارک خود را به آدرس www.jazb.aac.Behdasht.gov.ir ارسال کنند.

دکتر احمدی

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: