کد خبر: ۲۳۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 13
این دستگاه پیشرفته‌ترین دستگاه فلوسایتومتری در جهان است و به‌طور عمده در فعالیت‌های تحقیقاتی به‌منظور بررسی پاسخ‌های ایمنی سلولی واکسن و فراورده‌های بیولوژیک با دقت بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد
شفاآنلاین>سلامت> پیشرفته‌ترین دستگاه بررسی پاسخ‌های ایمنی سلولی واکسن و فراورده‌های بیولوژیک دنیا، در موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی نصب و راه‌اندازی شد.

به گزارش شفاآنلاین، سیدرضا بنی‌هاشمی مدیر بیوتکنولوژی و آزمایشگاه مرکزی مؤسسه رازی با اشاره به نصب و راه‌اندازی دستگاه فلوسایتومتری در مؤسسه رازی اظهار کرد: این دستگاه پیشرفته‌ترین دستگاه فلوسایتومتری در جهان است و به‌طور عمده در فعالیت‌های تحقیقاتی به‌منظور بررسی پاسخ‌های ایمنی سلولی واکسن و فراورده‌های بیولوژیک با دقت بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر بیوتکنولوژی و آزمایشگاه مرکزی مؤسسه رازی افزود: این دستگاه قابلیت استفاده در علوم میکروبیولوژی و علوم سلولی را دارد و به‌ویژه در علوم سلولی برای شناسایی سلول‌ها و بررسی شاخص ایمنی سلولی کاربرد اساسی دارد و در تمام فعالیت‌های تولیدی، تحقیقاتی و کنترل کیفی مؤسسه می‌توان آن را به کاربرد.

بنی‌هاشمی تصریح کرد: حجم کوچک، طراحی پیشرفته و قدرت بررسی بسیار دقیق از دیگر ویژگی‌های این دستگاه است ضمن اینکه ضریب خطای این دستگاه نزدیک به صفر است.

وی گفت: دستگاه فلوسایتومتری خریداری‌شده توانایی اندازه‌گیری 12 شاخص (12 رنگ) را دارد، پاسخ‌های دریافتی از بررسی ایمنی سلولی واکسن و فراورده‌های بیولوژیک با این دستگاه مورد قبول تمام سازمان‌های جهانی است.

مدیر بیوتکنولوژی و آزمایشگاه مرکزی مؤسسه(Institute) رازی بابیان اینکه ساخت نوع پیشرفته این دستگاه از سال 2017 در دنیا آغاز شده و اکنون نمونه‌های محدودی در دنیا وجود دارد، یادآور شد: این دستگاه پیشرفته‌ترین مدل در نوع خود است که تاکنون در مراکز پژوهشی و آموزشی کشور نصب‌شده و با راه‌اندازی آن، مؤسسه رازی می‌تواند جایگاه خاصی در ارزیابی واکسن‌ها در ایران و منطقه داشته باشد.

وی با اشاره به امکان استفاده تمام محققان کشور از این دستگاه، اضافه کرد: با کامل شدن سامانه آزمایشگاه‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تمام محققان داخل و خارج مؤسسه می‌توانند از آن استفاده کنند.

بنی‌هاشمی یادآور شد: تا تکمیل این سامانه، محققان(researchers) داخل مؤسسه رازی می‌توانند با هماهنگی اولیه، در روزهای سه‌شنبه آزمایش‌های مربوطه خود را با این دستگاه انجام دهند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: