کد خبر: ۲۳۱۷۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 11
بر اساس متابولیسم طبیعی بدن اگر در تهیه و پخت حلیم به جای گوشت از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود، این مواد به‌صورت طبیعی دفع خواهد شد و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمی‌کند
شفاآنلاین>سلامت> عزیزی گفت: استفاده از پشم و پنبه در تهیه حلیم در طولانی مدت باعث بروز مشکلات گوارشی و برخی آسیب‌های جدی می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران  اظهار کرد: بر اساس متابولیسم طبیعی بدن اگر در تهیه و پخت حلیم به جای گوشت از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود، این مواد به‌صورت طبیعی دفع خواهد شد و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمی‌کند، اما در طولانی مدت ممکن است به دل درد و ایجاد مشکلات گوارشی برای مصرف کننده‌ها منجر شود.
 
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب است و از این رو توصیه می‌کنیم افراد حلیم را از مکان‌های معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.

عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است به بروز مشکلات و بیماری‌ (Sickness)در افراد منجر شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: همچنین اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم به مواد شیمیایی یا گرد و خاک محیط آلوده باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده خواهد شد و احتمالا این گونه مشکلات(Difficulties) و بیماری‌ها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق می‌افتد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: