کد خبر: ۲۳۰۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 03
این ماده مغذی خاصیت ضد التهابی دارد و کسانی که با اختلالاتی مثل درد و التهاب مفاصل مواجه هستند می‌توانند از این ماده به عنوان یک دارویی برای کاهش سطح التهاب استفاده کنند
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه گفت: کمبود اسید چرب امگا ۳ با علائمی مثل خشکی پوست، درد مفاصل، خستگی مزمن و اختلال در تمرکز ظاهر می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین،محمدتقی انوشه متخصص تغذیه ، درباره علائم کمبود امگا ۳ و اثرات ناشی از آن اظهار کرد: امگا ۳ نوعی اسید چرب ضروری برای حفظ سلامت بدن است که کمبود آن اغلب با علائمی مثل خشکی پوست،‌ درد مفاصل<joints>، خستگی مزمن و اختلال در تمرکز ظاهر خواهد شد.

وی ادامه داد: این ماده مغذی خاصیت ضد التهابی دارد و کسانی که با اختلالاتی مثل درد و التهاب مفاصل مواجه هستند می‌توانند از این ماده به عنوان یک دارویی برای کاهش سطح التهاب استفاده کنند.

انوشه با اشاره به اینکه مصرف امگا ۳ سطح انرژی بدن را افزایش داده و باعث رفع خستگی می‌شود، بیان کرد: به طور کلی دریافت امگا ۳ چه از طریق مصرف مکمل و چه با مصرف مداوم ماهی باعث افزایش تمرکز می‌شود؛ این ماده غذایی تأثیری چشمگیر بر ظاهر بدن مثل پوست و مو دارد و از آنجایی که چربی‌ها در بخش‌های مختلف بدن نقش مهمی ایفا می‌کند، یکی از کاربردهای آن حضور در دیواره‌های سلولی است. در برخی موارد کمبود اسید چرب امگا ۳ در بدن به ضعف دیواره سلولی منجر شده و در نتیجه باعث ایجاد مشکلاتی مانند خشکی پوست و کاهش کیفیت مو می‌شود.

سلامت قلبتان را با این ماده غذایی تضمین کنید

این متخصص تغذیه تصریح کرد: یکی از نکات حائز اهمیت در استفاده از اسید چرب امگا ۳ کاهش احتمال ایجاد رسوب چربی در عروق است؛ حضور اسیدچرب امگا ۳ امکان تشکیل رسوب چربی<Fat> و بسته شدن عروق بدن را کاهش داده و از اختلالات قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.

وی درباره مصرف این ماده غذایی گفت: مصرف مداوم امگا ۳ چه از طریق ماهی و چه از طریق مکمل اشکالی در بدن ایجاد نمی‌کند اما گاهی ماهی‌هایی که در فضای ناسالم رشد کردند و یا مکمل‌هایی که از مراکز معتبر تهیه نمی‌شوند، حاوی فلزات سنگینی مثل جیوه و کادمیوم هستند؛ حضور این فزات سنگین در بدن می‌تواند خطرات زیادی را به همراه داشته باشد، پس باید در انتخاب ماهی و مکملی که قصد مصرف آن را دارید، احتیاط کنید.

انوشه بیان کرد: امگا ۳ ساختاری پیوندهایی دو گانه دارد بنابراین ممکن است در معرض اکسیداسیون قرار بگیرد، پس بهتر است اگر قصد مصرف این مکمل غذایی را دارید از یک آنتی اکسیدان محلول در چربی همراه با آن استفاده کنید.

این متخصص تغذیه ادامه داد: ویتامین E می‌تواند همراه خوبی برای استفاده از امگا ۳ باشد اگر مقداری مناسب از ویتامین E را با دزی ملایم به طور مداوم همراه با مکمل امگا ۳ مصرف کنید، می‌تواند از اکسیداسیون جلوگیری کرده و فواید زیادی را به بدنتان برسانید.yjc 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: