گردو یک ماده غذایی مغذی محسوب شده و منبع خوبی برای ویتامین E، فولات، ملاتونین، اسیدهای چرب امگا-3، و آنتیاکسیدانهاست که تمام این مواد به پشتیبانی از سلامت مغز کمک میکنند
شفاآنلاین>
سلامت>
دنبالکردن یک رژیم غذایی سالم و متعادل یکی از پایههای اصلی حفظ سلامت بدن محسوب میشود.زنجبیل
به گزارش
شفاآنلاین،زنجبیل میتواند عطر و طعم غذای شما را بهبود ببخشد، اما این ماده غذایی فواید سلامت شگفتانگیزی نیز ارائه میکند. مصرف زنجبیل میتواند به بهبود ناراحتی معده کمک کرده و همچنین درمانی طبیعی برای بیماری حرکت یا حالت تهوع<
Nausea> (بیماری صبحگاهی، شیمیدرمانی و غیره) محسوب میشود. این سبزی فوقالعاده باید جایگاه ثابتی در رژیم غذایی شما داشته باشد. افزون بر بهبود حالت تهوع، زنجبیل گزینه خوبی برای مقابله با سوءهاضمه و تسکین درد مرتبط با این شرایط است.
لوبیا قرمز
لوبیا قرمز نه تنها شبیه به کلیهها بهنظر میرسد، بلکه میتواند فواید جالب توجهی نیز برای این اندام داشته باشد. سرشار از مواد مغذی مختلف، لوبیا قرمز حاوی فیبر محلول و نامحلول است و چربی کمی دارد، از اینرو، سلامت قلبیعروقی را تقویت کرده و به ثبات قند خون کمک میکند. همچنین، لوبیا قرمز منبع خوبی برای منیزیم و پتاسیم است. پژوهشها نشان دادهاند که کمبود این دو ماده مغذی میتواند خطر ابتلا به سنگهای کلیه را افزایش دهد.
هویج
مفیدبودن هویج برای چشمها داستانی نیست که افراد بزرگسال برای ترغیب کودکان به مصرف سبزیها تعریف میکنند.نتایج یک پژوهش نشان داد که مصرف بیش از دو وعده هویج در هفته خطر ابتلا به آبسیاه در زنان را 64درصد کاهش داده است.هویج سرشار از بتاکاروتن است که ممکن است به بهبود شرایط بینایی کمک کند. همچنین، این ماده غذایی سرشار از لوتئین است که پژوهشها نشان دادهاند افزایش مصرف این ماده مغذی رابطه نزدیکی با کاهش خطر ابتلا به آب مروارید دارد.
گردو
گردو<Walnut> یک ماده غذایی مغذی محسوب شده و منبع خوبی برای ویتامین E، فولات، ملاتونین، اسیدهای چرب امگا-3، و آنتیاکسیدانهاست که تمام این مواد به پشتیبانی از سلامت مغز کمک میکنند. پژوهشها نشان دادهاند که مصرف مواد غذایی سرشار از آنتیاکسیدان، مانند گردو میتواند به کاهش آسیبپذیری نسبت به استرس اکسیداتیو که با افزایش سن رخ میدهد، کمک کرده و افزایش طول عمر و بهبود عملکرد شناختی و حرکتی در افراد مسن را موجب شود.
گوجهفرنگی
گوجهفرنگی سرشار از ماده مغذی لیکوپن است که مسئول رنگ قرمز این ماده غذایی محسوب میشود.همچنین، لیکوپن یک آنتیاکسیدان قوی بوده و پژوهشها نشان دادهاند که این ماده مغذی ممکن است بهطور قابل توجهی خطر سکتههای مغزی را کاهش داده و سلامت قلب را تقویت کند.
سیبزمینی شیرین
سیبزمینی شیرین نیز از نظر رنگ و شکل شبیه به پانکراس است و البته فواید سلامت جالب توجهی نیز برای این اندام ارائه میکند. نتایج یک پژوهش نشان داد که سیبزمینی شیرین عملکرد پانکراس را تقویت کرده و خطر سرطان پانکراس را تا 50درصد کاهش میدهد.
انگور
انگور سرشار از فلاوونوئیدها،بیشتر آنتوسیانینهاست که از خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهاب برخوردار هستند.پژوهشها نشان دادهاند که آنتوسیانینها تولید مخاط و ترشحات التهابی را کاهش میدهند، از اینرو، به تمیز نگهداشتن ریهها کمک میکنند.
مرکبات
برخی پژوهشها پیوند بین مصرف مرکبات و کاهش خطر سرطانهایی مانند سرطان سینه را نشان دادهاند. میوههای خانواده مرکبات سرشار از کارووتنوئید، بتاکاروتن، فولات، ویتامین C، و کوئرستین هستند. این مواد مغذی با کاهش خطر انواع مختلف سرطان، بهویژه سرطان سینه پیوند خوردهاند.
انجیر
انجیر سرشار از فیبر و ویتامینها، از جمله ویتامین B6 و همچنین مواد معدنی کلسیم، روی، پتاسیم و منگنز است. با توجه به محتوای مواد مغذی خود، انجیر میتواند با افزایش تعداد اسپرم و تحرک آنها به بهبود شرایط باروری در مردان کمک کند.آرمان