کد خبر: ۲۳۰۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019April 28
برداشت غلطی در این مورد وجود دارد که مردم تصور می کنند هر محصولی که یک کشاروز برای کشت آن از سم یا کود شیمیایی برای یک سال زراعی استفاده نکرده باشد، ارگانیک است
شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هر محصولی که در زمین بدون سم و کود، کشت می‌شود، لزوما ارگانیک نیست و برای اینکه یک محصول، ارگانیک قلمداد شود، زمین کشاورزی باید حداقل پنج سال دارای شرایط خاص باشد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر وحید مفید در مورد محصولات ارگانیک گفت: برداشت غلطی در این مورد وجود دارد که مردم تصور می کنند هر محصولی که یک کشاروز برای کشت آن از سم یا کود شیمیایی (Chemical)برای یک سال زراعی استفاده نکرده باشد، ارگانیک است.

او افزود: براساس استانداردهای جهانی، برخی مواد نباید در محصولات ارگانیک وجود داشته باشد، همچنین برای عدم استفاده از این مواد در محصولات کشاورزی، فرآیندهای حداقل ۵ تا ۷ ساله تعریف شده است. بنابراین زمین‌های کشاورزی که ادعا می‌شود محصولات ارگانیک دارند، باید در طول بازه‌های زمانی مشخص از کود و سموم استفاده نکرده باشند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برای ایجاد شرایط تولید محصولات ارگانیک واقعی به برنامه هدفدار نیاز است، عنوان کرد: در محصول ارگانیک باید باقیمانده موادی که برای  سلامت(Health) مضر است، در حداقل باشد و این مورد در یک دوره مشخص شده تکرار شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مفید خاطرنشان کرد: توانایی ما در بازرسی محدود است، بنابراین نیاز به حمایت بین بخشی و همکاری مردم در این زمینه بوده و اطلاع رسانی در زمینه محصولات ارگانیک و تغذیه سالم نقش آموزش و پروش، صدا و سیما و دانشگاه‌ها بسیار حائز اهمیت است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: