کد خبر: ۲۳۰۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019April 27
دم کرده چای ترش، گل گاو زبان، لیمو امانی، میوه آلبالو، زرشک آبگیری، میوه نسترن، فلوس و خیار چنبر، هر کدام باعث کاهش فشار خون می‌شوند
شفاآنلاین>سلامت>طالبی، مصرف عناب پس از هر وعده غذایی، مصرف ۱ قاشق چایخوری زرشک پس از هر وعده غذایی، گریب فروت "صبح ناشتا میل شود"، نارنج، انگور ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود"، ریشه و برگ توت فرنگی "با دستور مصرف: ۳ گرم از آن را در ۱۰۰ سی سی آب بجوشانید و ۳ نوبت در طول روز میل شود. "

به گزارش شفاآنلاین، برخی گیاهان تاثیر به سزایی در کاهش فشار خون<blood pressure> دارند و باعث بهبود بیمار می‌شوند.

دکتر درخشان پور اظهار کرد: هنگامی که در رگ‌ها حالت تورمی ایجاد شود، خون داخل آن‌ها با فشار جریان پیدا می‌کند و این امر باعث ایجاد فشار خون می‌گردد.

برای این که این رگ‌ها به حالت طبیعی خود بازگردند، باید از مصرف برخی مواد خودداری کرد برخی از این مواد عبارتند از: چای، گوشت و فرآورد‌های حیوانی، مخصوصا مصرف زیاد لبنیات باعث از زیاد فشار خون می‌شود و فرد مبتلا به فشار خون باید مصرف آن را کم کند.

خوردن شیرینی جات طبیعی باعث تنظیم فشار خون می‌شوند مصرف شیرینی جات طبیعی نظیر: خرما، عسل و کشمش باعث تنظیم فشار خون می‌شوند.

نوشیدن چای باعث افزایش فشار خون می‌شود، اما به طور متنوعی می‌توان از آن استفاده کرد.

چای گیاه دارویی نه کالای سبد غذایی

چای به عنوان یک گیاه دارویی است و کالای سبد غذایی نمی‌باشد، اما متاسفانه مردم در سبد غذایی از ان استفاده می‌کنند.

افرادی که روزانه ۶ الی ۷ فنجان چای می‌نوشند، اغلب دچار مشکلات فشار خون، روده‌ای و بسیاری از مشکلات می‌گردند و با وجود مصرف مداوم قرص، بهبود نمی‌یابند.

بالا و یا پایین بودن فشار خون خطرناک است و هر کدام نشان دهنده‌ی وجود مشکلی در بدن می‌باشد.

چه گیاهانی فشار خون را پایین می‌آورند؟

گیاهانی که باعث کاهش فشار خون هستند، عبارتند از: مصرف روزانه چند عدد آلو<Plum>، تمشک که نقش معجزه آسایی در کاهش فشار خون دارد، زغال اخته با دستور مصرف ۵۰ گرم در ۱۰ صبح و ۵ عصر، دم کرده برگ زیتون، مصرف روزی ۳ عدد سیب، هسته‌ی هلو به میزان روزانه ۱ عدد تا مدت ۷ روز در ۱ ماه، هسته شلیل "مصرف بیش از حد آن سمی است و نباید بیش از ۱ عدد در روز به مدت ۷ روز در یک ماه میل شود.

طالبی، مصرف عناب پس از هر وعده غذایی، مصرف ۱ قاشق چایخوری زرشک پس از هر وعده غذایی، گریب فروت "صبح ناشتا میل شود"، نارنج، انگور ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود"، ریشه و برگ توت فرنگی "با دستور مصرف: ۳ گرم از آن را در ۱۰۰ سی سی آب بجوشانید و ۳ نوبت در طول روز میل شود. "

میوه نارس خرمالو، زالزالک، فندوق، مصرف میوه گلابی، هندوانه "۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود، اما از نظر دمایی سرد نباشد"، خوردن گل بیدمشک بهترین دارو کاهش فشار خون می‌باشد، آش آبغوره، آش آلو و دم نوش‌هایی نظیر: دم کرده چای ترش، گل گاو زبان، لیمو امانی، میوه آلبالو، زرشک آبگیری، میوه نسترن، فلوس و خیار چنبر، هر کدام باعث کاهش فشار خون می‌شوند.

دکتر درخشان پور در پایان گفت: فشار خون یکی از مهم‌ترین نشانه‌های سلامتی و تنظیم بودن بد می‌باشد و بیمار باید موارد ذکر شده را رعایت کند. عصر ایران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: