زرشک به طورعمده ضد سرطان، ضد باکتری، ضد قارچ، ضد ویروس، ضد التهاب و آنتی اکسیدان است
شفا آنلاین>تغذیه> زرشک علاوه بر اینکه باعث خوش طعم شد غذا می شود، دارای خواص دارویی زیادی است که در ادامه به آنها اشاره می شود
به گزارش شفا آنلاین:زرشک به طورعمده ضد سرطان، ضد باکتری، ضد قارچ، ضد ویروس، ضد التهاب و آنتی اکسیدان است. با این حال، تحقیقات اخیر بر نقش مفید آن در درمان بیماری های نورولوژیک <Neurological diseases>که به طور عمده به دلیل اثر آنتی اکسیدانی قوی این ماده است، متمرکز شده اند.مطالعات در خصوص طیف گسترده ای از بیماری ها، مزایای مصرف این ماده را نشان می دهد، از جمله:
ضد پیری
ضد سرطان
ضد دیابت
کاهش میزان کلسترول خون
درمان عفونت های دستگاه گوارشی
بیماری قلبی
فشار خون بالا
بهبود ایمنی بدن
کنترل و کاهش وزن
موثربرای درمان بیماری های پوستی به ویژه پسوریازیس
میزان تجویزی در بیشتر مطالعات بین ۹۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم در روز است. معمولا ۵۰۰ میلی گرم، سه بار در روز و پیش از وعده های غذایی کفایت می کند.
تاثیر زرشک کمتر از چند ساعت دوام دارد، پس میزان مصرف آن باید به چند مرحله تقسیم شود تا در تمام طول روز، سطح خون پایدار بماند.در صورت ابتلا به بیماری خاص یا مصرف داروهای خاص به ویژه داروهای کاهش قند خون، پیش از مصرف زرشک با پزشک مشورت کنید.اصلی ترین عوارض جانبی زرشک به مسائل گوارشی مرتبط است و گزارش هایی مبنی بر درد شکمی، اسهال، نفخ، یبوست و معده درد نیز وجود دارد.
خواص درمانی زرشک در بیماری های نورودژنراتیو مختلف مانند آلزایمر، بیماری پارکینسون و هانتینگتون اثبات شده است.khorasannews