کد خبر: ۲۲۹۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019April 22
در راستای جوانگرایی در عرصه مدیریتی، نباید به دلیل قلت تجربه، از حضور جوانان در عرصه های مدیریتی کشور ممانعت بعمل آورد . جوانی یعنی جسارت، شجاعت، دلیری دوری از فساد، نزدیکی به صلاح، ابتکار، نوآوری، خلاقیت، ابداع روش های نو، انجام کار علیرغم محدودیت ها و مقدورات و پیشبرد امور با همه معذوریت های موجود
شفا آنلاین>یادداشت>مقام معظم رهبری در شروع چهل ساله دوم و آغاز دهه پنجاه عمر انقلاب، بیانیه ای تحت عنوان گام دوم منتشر کردند و یکی از بیشترین واژه های پرتکرار در متن این بیانیه،عبارت است از کلمه جوان. در واقع به صورت ویژه، روی سخن این بیانیه با جوانان است. در راهبرد دولت تدبیر و امید نیز جوانان جایگاه محوری داشته و به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته اند.

در راستای جوانگرایی در عرصه مدیریتی، نباید به دلیل قلت تجربه، از حضور جوانان در عرصه های مدیریتی کشور ممانعت بعمل آورد . جوانی یعنی جسارت، شجاعت، دلیری دوری از فساد، نزدیکی به صلاح، ابتکار، نوآوری، خلاقیت، ابداع روش های نو، انجام کار علیرغم محدودیت ها و مقدورات  و پیشبرد امور با همه معذوریت های موجود. جوانان با این ویژگی های مذکور قابلیت این را دارند که شفافیت را در امور مختلف حاکم نمایند.

شفافیت مستلزم نهراسیدن از دیده شدن زشتی ها و حرکت در جهت اصلاح آنهاست. مدیران جوان در این وزارتخانه نشان دادند که با ایجاد سامانه های شفافیت و پیگیری ابلاغیه ها و بخش نامه های مرتبط با شفافیت در شرکت های تابعه در راه شفافیت جدیت دارند. از آنجا که اموال اقشار گسترده ای از مردم، نزد ما امانت است و ما امانت دار مردم هستیم، برای حفاظت از این امانت با هیچ کسی مسامحه نخواهیم کرد.

اقداماتی چون اعلام اسامی تمام اعضای هیات مدیره های شرکت های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عزل مدیران چندشغله، ممنوعیت افزایش تعداد اعضای هیات مدیره شرکت های دارای سه عضو هیات مدیره، راه اندازی از سامانه های شفافیت در صندوق بازنشستگی کشوری، شرکت های شستا، سازمان بهزیستی، معاونت تعاون و سامانه ناظر در اشتغال در زمره اقدامات مهم در حوزه شفافیت قرار دارد. .
اما توجه به جوانان نخبه نباید به معنای غفلت از سایر جوانان جامعه باشد. غفلت از جامعه بزرگ جوانان ما یک اشتباه بزرگ است و در این خصوص، نهضت مهارت افزایی باید اتفاق بیافتد.
 باید به افزایش مهارت در جوانان به طور ویژه توجه شود. لازم است این امر تحقق یابد که یک جوان پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان یا دانشگاه، دارای مهارت های کافی برای حضور در بازار کار باشد. نیازی نیست که همه جوانان ما به سمت دانشگاه بروند و در تمام دنیا همینطور است. موضوع مهارت افزایی باید به یک نهضت در ایران اسلامی تبدیل شود. ما در گذشته دارای نهضت سوادآموزی بودیم و امروز نیازمند نهضت مهارت افزایی هستیم.
ما امیدواریم این امر به نتیجه برسد و در این راستا  اختصاص بودجه از منابعی نظیرصندوق توسعه ملی، به سازمان فنی و حرفه ای، می تواند جهت تجهیز مجموعه های فنی و حرفه ای خصوصی و سپس دولتی  در سراسر کشور تعیین کننده و موثر باشد.  تبادل نیروی کاربا سایر کشورها نیز در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد و اقدامات مهمی تاکنون در این راستا صورت گرفته و ادامه خواهد یافت.
 بعلاوه برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی، شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه ای کشور ایجاد شده که هماهنگ کنندگی بین بخش های مختلف در دبیرخانه مستقل این شورا صورت خواهد گرفت. با یاری و عنایت خداوند متعال، گام دوم انقلاب را با دو نهضت بزرگ جوانگرایی درنظام مدیریتی کشور و مهارت افزایی شغلی، به سوی آینده برخواهیم داشت.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: